Människors Vanliga misstag när man tar förarprov

Förarens Testet kan vara en svår uppgift för många wannabe roadsters väntar på att få sina körkort. Eftersom testet är ofta både ett skriftligt prov och fysisk körprov, förbereda väl innan du går in i ditt tillstånd motorfordon kontor är en nödvändighet. Det finns många sätt att effektivt förbereda och vara medveten om de misstag andra också gör tar dig ett steg närmare att bli licensierade och på vägen. Brist på förberedelse

Förbered din förarens prov ordentligt. Vissa stater har både skrivit och förarprov, kontakta din statens motorfordon byrå hemsida för att ta reda på. Nr 1 misstaget folk brukar göra är att ta testet innan de är redo eller helt förberedd. En förare utbildning kurs är vanligen tillräcklig praxis, men inget slår erfarenhet inom området. Dessutom använder de skriftliga övningsprov att många statliga myndigheter har på sin hemsida. Några nerver före testet är vanliga, så när du känner dig bekväm gå för det!
Blinkers

Använd dina blinkers effektivt. Eftersom det verkar vara en sådan liten sak kan det vara lätt att glömma, men med dina blinkers effektivt kommer att se till att du inte får dockas punkter på din provkörning. Att se till att rätt signal vid varje sväng och innan varje filbyte. Dessa är viktiga komponenter för vilka förarprövare kommer att titta.
Parkering

träna alla typer av parkering. Nästan alla stater kommer att ha omvänd parkering på deras test, och många andra inkluderar fickparkering eller andra mer avancerade metoder. Kom ihåg att använda dina blinkers vid parkering, underlåta att göra detta är ett vanligt misstag bland förare
hastighet

Kontrollera din hastighet konsekvent att försäkra att du inte kör för. snabbt eller för långsamt. Trots att fortkörning är en tydlig fråga och du bör se till att inte köra fortare än skyltad gräns, många förare gör misstaget att gå för långsamt och förlorar poäng. En förare går 10 och 15 mph eller mer under hastighetsgränsen kan vara så stor risk som en fortkörning en.
Användning av Mirrors

Använd och kontrollera dina speglar genomgående under hela provningen. Din instruktör kommer att vara specifikt letar efter dig att använda speglar vid filbyte, backning, och totalt i din normal körning. Att hålla noggrann observation till vägen omkring dig är ett användbart sätt att undvika panik och möta situationer som du inte ser komma.
Undvika det stora misstaget


Undvik att göra en stort misstag, som att köra en stoppskylt eller rött ljus - eller naturligtvis med en olycka. Även en examinator kommer att ta bort ett litet antal punkter för små misstag, ha en stor en är ett snabbt och enkelt sätt att säkerställa att du inte kommer att licensieras under de kommande veckorna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145891.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.