Hur får man en CDL Permit

En kommersiell körkort tillstånd är ett körkortstillstånd för att övningsköra ett nyttofordon som förberedelse för CDL kompetenstest. Kommersiella fordon är de som anses kräva ytterligare eller särskilda färdigheter utöver grundläggande körkunskaper för att driva dessa fordon. Den kommersiella Motor Vehicle Safety Act från 1986 begränsar CDL innehavarna till en CDL licens vid en tid och kräver operatörer av tunga lastbilar och bussar för att erhålla en CDL före körning dessa fordon. Människor som önskar en CDL licens måste passera en kunskap och färdigheter prov i enlighet med specifikationerna i sina enskilda stater, vilket kan skilja sig åt. Saker du behöver
Framgångsrik bortgången av CDL kunskapstest (er) katalog Ansökan om CDL tillstånd
certifierad operatör eller CDL körskollärare
giltigt körkort
Federal medicinskt kort
Social trygghet Antalet
Visa fler instruktioner
1

förstår att du behöver en kommersiell körkort från ditt tillstånd om du vill driva ett fordon med en totalvikt rating eller faktiska vikten av mer än 26,000 pounds, eller ett fordon som konstruerats för att transportera fler än 16 passagerare eller en som transporterar farligt material. Kontakta den lokala avdelningen av motorfordon kontoret för ditt tillstånd.
2

reda på vad tester du måste passera och vilka avgifter som eventuellt måste betalas för att erhålla en CDL. Förbered dig för den allmänna kunskapen testet genom att studera information inklusive hastighet och utrymme, kommunikation, byta växel, fordonskontroll, sladdstyrningsmedel, farliga material regler och last. Köp en CDL praktiken test på nätet studiehandledning eller skaffa läromedel från din DMV kontoret.
3

Möt de fysiska kraven för CDL innehavare som inkluderar att vara minst 21 år gammal, ha ett giltigt Social personnummer, inneha ett giltigt körkort och inneha ett giltigt federal medicinskt kort.
4

Studie för persontransporter testet om du planerar att använda din CDL att köra buss. studie för skolbussen test och om du planerar att köra en skolbuss.
5

Undersök bilen du tänker köra för ditt nuvarande eller blivande jobb. Fråga din chef eller konsultera instruktionsboken för att avgöra om den tunga lastbilen eller andra kommersiella fordon har tryckluftsbromsar eller är en kombination fordon där du fall du behöver för att förbereda och passera luftbromsar eller fordon kombination tester. Granska läromedel och ta kunskapstester för farliga material, tankers och dubbel eller trebäddsrum släpvagnar, om dessa beteckningar gäller för kommersiella fordon du planerar att köra.
6

Ansök om CDL tillstånd efter att ha passerat den allmänna kunskapen testet och alla andra tester kunskap som krävs för din bil på din lokala DMV kontor. Rekrytera en licensierad CDL innehavare som för närvarande driver samma typ av fordon du ansöker om tillstånd för att köra själv eller en kvalificerad trafiklärare. Öva inspektera ditt fordon för att se till att det är säkert att köra bil och genom att flytta den framåt, bakåt och vrida inom definierade områden, över körfält, runt koner och bredvid hinder med instruktör bredvid dig hela tiden. Öva grundläggande trafiken går som höger och vänster varv tills du känner dig redo att ta CDL kompetenstest, som måste vara inom sex månader för att få din CDL praktiken tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145887.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.