Emergency Road Safety Products

Körning är en av de farligaste saker vi gör. Säkerheten för körning är lätt att ta för givet, eftersom så många av oss kör varje dag. Eftersom det är lätt att ta för givet, det är också lätt att glömma de saker du är mest sannolikt kommer att behöva i ett oväntat nödsituation. Det finns inget sätt att veta säkert vad du behöver om du får i en olycka eller haveri. Dock bör du åtminstone har några grundläggande punkter. Synlighet
p Om du sammanbrott eller få i en olycka, är det första du vill undvika en annan kollision. Säkerhetsprodukter för synlighet är främst bloss eller någon typ av reflekterande enhet, oftast en liten pylon eller akut triangeln. Någon av dessa produkter akuta synlighet kan placeras så att andra bilister kan förutse problem och bromsa eller stoppa. Du bör ha en snabb reparation kit att hantera
Quick Repair

grundläggande eller tillfälliga reparationer. Främst bör satsen innehålla en rörtång och jack för att byta ett punkterat däck. Det bör också innehålla grundläggande skiftnycklar och skruvmejslar. Inte alla är en mekaniker, men de flesta människor kan fylla ett däck full av luft. En batteridriven kompressor för att fylla läckande eller punkterade däck kan få dig i säkerhet om dina däck punkteras eller skadas. Silvertejp kan vara till hjälp för att improvisera en mängd korrigeringar om du har haft en liten olycka och måste köra till en mekaniker.
First Aid

Det kanske inte är en trevlig tanke, men när du väljer ett första hjälpen kit för din bil, fundera över hur ofta kör är orsaken till allvarliga skador. Också överväga att körning kan ta dig vidare från vårdinrättningar än normalt. Du behöver en hög kvalitet förbandslåda. Köp ett komplett kit eller montera någon hjälp referera innehållet i "deluxe" första hjälpen-kit, såsom Röda korset kit.
Shelter

Bilar också ger skydd som du kör från en punkt till en annan. Om din bil och värmare lämna dig strandsatta, behöver du andra skydd från väder och vind. I extrema klimat få människor klär fullt för snö, is, regn eller kraftig värme om de inte har för avsikt att vara utanför sin bil. Om du fastnar i mitten av ingenstans, bör du ha vädret oförutsedda i bagageutrymmet. Satsen bör innehålla en regn poncho, handskar och en värmefilt. Anpassa kit för din region. Om du reser genom områden som inte är synliga för väl-befolkade områden, anser ingår en komplett överlevnad kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145886.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.