Hur Öva för ditt tillstånd Test

De lagar som reglerar elevernas tillstånd varierar från stat till stat. I vissa stater kan minderåriga i åldern 15 år förvärva ett körkortstillstånd. Åldern varierar från staten, så kontrollera din statliga lagar för vid vilken ålder en person kan ansöka om körkortstillstånd. Vanligtvis innebär processen att presentera bevis på ålder och avlägga ett skriftligt prov av trafikreglerna. För personer under 18 år, skall den underåriges rättsliga målsman ge en signatur bemyndiga tillstånd skall utfärdas. Vissa stater kräver att studenterna tar en förares utbildning kurs eller andra typer av säkerhet kurser. Vissa stater har också särskilda regler för "junior aktörer", de förare som inte fyllt 18.For flesta tonåringar som vill få sina learnerspassersedel, är det skriftliga provet steget som orsakar mest oro. Med lite förberedelser, kan du skicka det skriftliga provet med lätthet. Saker du behöver
lokala förare manuell
Visa fler instruktioner
1

Läs igenom din statens förarhandbok. Var uppmärksam på särskilda säkerhetsbestämmelser som följande avstånd, innebörden av vägmärken och hur man bestämmer höger-of-way.
2

har vänner eller familjemedlemmar frågesport dig på vad du lärt dig. De kan öppna Förarens handbok till slumpmässiga sidor och ställa frågor om den information de hittar där.
3

Ta en online-praxis test. Många statliga Trafikverket erbjuder online övningsprov för människor förbereder sig för att ta sina elever examen. Med en av dessa tester kan kosta några dollar, men det kommer att hjälpa dig att få en känsla för vad det verkliga testet är som och även hjälpa dig att identifiera de områden i manualen du behöver för att spendera mer tid att studera.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145883.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.