Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man återställer Kill Switch i en 2003 Jaguar XJ8

I 2003 års Jaguar XJ8 innehåller flera säkerhetsfunktioner utformade för att bidra till att minska fordonsrelaterade olyckor och skador. Förutom ett krockkuddesystem, automatiska strålkastare och andra vanliga objekt säkerhet, sysselsätter 2003 XJ8 också en tröghet switch som kommer att stänga av elektroniska bränslepumpen i händelse av en olycka. Den tröghet "kill" switch kan också deaktivera bränslepumpen efter fordonet upprätthåller en betydande ryck eller stöt. Återställa tröghetsomkopplare återställer rätt funktionalitet till bilens bränslepump. Instruktioner
1

Undersök bilen för skador och bränsleläckage, om inblandad i en olycka. Försök inte starta bilen efter att upprätthålla tung mekanisk skada.
2

Öppna förardörren och placera tändningen i läge "0".
3

Undersök lägre förarsidan område rocker trim, belägen nära foten väl, under instrumentpanelen. Sätt pekfingret i den stora tillgången hålet märkt "RESET." Tryck på den rödfärgade knappen tröghetsomkopplare, som ligger inne i tillgången hålet.
4

Släpp knappen tröghet och vrid startnyckeln till det läge "II". Efter fem sekunder, slå på tändningen tillbaka till "0".
5

Slutför processen genom att kolla under bilen efter bränsleläckage, innan motorn startas.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145077.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.