Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur Upright en bil med hjälp av en bärgningsbil

Om du har stött på en vält bil behöva vara uprighted, bärgningsfordon är generellt de bäst utrustade fordon att använda. Bilar väger vanligtvis mellan 2.000 och 4.000 pounds. Du ska aldrig försöka skjuta en över antingen själv eller med en grupp människor, som skadade delar kan orsaka skador vid rullas över. Turning över en spegelvänd bil är bäst avgörs av de yrkesverksamma, men i en nödsituation, följa dessa riktlinjer för att rensa vägen för en vält bil. Saker du behöver
Bärgningsbil
Winch och kabel
underläggskilen
Visa fler instruktioner
1

garantera att inga åskådare finns runt fordonet och inga passagerare är inne i fordonet. Kontrollera om bränsle eller flytande läckor i och runt fordonet.
2

Reel ut vinschkabel ger minst 20 meter slack. Detta kommer att undvika att orsaka skador på bärgningsbil när bilen uprighted.
3

Anslut kroken från bärgningsbil vinsch kabel till den övre kanten av bilens chassi i mitten av bil. Se till att du har en mycket solid bogsera punkt väljs längs sidan av bilen, och inte fram-eller baksidan. Om fordonet inte är på plan mark, lägger hinder framför och bakom den för att förhindra rullning gång välte.
4

Blockera båda hjulen närmast marken med kilar par hjul för att förhindra bil från att dras genom den spända draglinan.
5

Använd vinschmotom, snarare än fordonets motor, att applicera spänning på draglinan. Vind vinschen långsamt. Kontrollera att se den projicerade banan av bilens faller inte äventyrar säkerheten för någon eller orsaka ytterligare skador på fordonet.
6

Ta bort stoppklossar när bilen har förvandlats till en upprätt position. Bogsera bilen iväg med en platt-säng bärgningsbil, eftersom hjulinställning kommer sannolikt att alltför kompenseras för bogsering på en krok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145075.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.