Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man tar hand om mark Salamandrar

Salamandrar eller valpar lera som de ibland kallas, är amfibiska, köttätande djur som fungerar som exotiska husdjur till vissa entusiaster. De lever på land och i vattnet, vilket innebär att de måste både trivas lyckligt i ett terrarium miljö. Mark salamandrar som Tiger salamander och gemensamma vattensalamandrar trivs lika lätt som andra sorter av salamander som beror mer på vatten. Att veta hur man tar hand om en salamander ger dig möjlighet att hålla ett intressant terrarium husdjur. Saker du behöver
30-gallon mesh terrarium
Substrat
Värmedyna stora, djupa vatten sten
Blandade lövverk
Minnows
Crickets
Show Mer Instruktioner
1

Välj en 30-gallon terrarium tillverkad av ventilerande mesh material. Reptil terrarier av detta slag kommer med lätta bilagor och kan hittas i sällskapsdjur leverans butiker eller online.
2

Placera terrariet ovanpå en reptil värmedyna. Flytta terrariet till där värmedynan är på endast en sida. Denna dyna skapar en varm plats för solar.
3

Fyll botten av terrarium med 2 inches av pressad torv substrat. Torv är det mest naturliga och säkra substrat för terrarier och är helt ekologisk. Torv fungerar också som en härlig bas för växter i ditt terrarium. Det är också absorberande.
4

Placera en stor, djup vatten skålen in i substratet i en sida av terrariet. En maträtt av 8 inches bred och 3 inches är djupt tillräckligt för en enda salamander. Salamandrar måste ha tillräckligt med vatten för att vada och simma i att vara lycklig i fångenskap.
5

Håll ca 20 barn syrsor i terrariet hela tiden. Visst är det lite bullriga på natten, men din salamander är nattdjur, vilket betyder att den är aktiv när det är mörkt. Det kommer att jaga i sitt terrarium livsmiljö på natten, dödar och äter syrsor. Lägg två eller tre barn minnows till salamandern s vatten skålen en gång i veckan för att förse den med mer mat variation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145065.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.