Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur att ringa polisen i händelse av en bilolycka

Komma in en bilolycka är traumatiserande oavsett om det är en liten fender - bender eller en mer allvarlig krasch . De steg du tar direkt efter en olycka är viktigt . Ringa polisen i händelse av en bilolycka hjälper till att skydda dig från juridiska problem som kan uppstå till följd av händelsen . Inlämning en olycka rapport när polisen är på plats kommer att ge dig underlag för att leverera till ditt försäkringsbolag för att hjälpa processen påståendet arkivering tillsammans . Instruktioner
1

Ta ett djupt andetag och försöka lugna ner dig själv . Kontrollera om eventuella passagerare i bilen , letar efter tecken på skador .
2

Scan vägen för en mil markör , vägskylt eller landmärke , om du är i ett okänt område . Denna information kommer att hjälpa polisen att hitta dig .
3

Dial 9-1-1 på telefonen för att rapportera olyckan . När operatören svarar , förklara att du har varit i en olycka . Ge 9-1-1 operatören så mycket information som möjligt om din plats , eventuella skador , antalet inblandade bilar , etc. Om människor skadas , kommer operatören skicka medicinsk hjälp samt polisen .
< br > 4

Följ operatörens instruktioner noggrant . Du kan bli ombedd att stanna kvar på linjen tills polisen anländer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145059.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.