Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Så se upp Olycka Rapporter i Louisville , Kentucky

När en bilolycka inträffar i Louisville det rapporteras till Louisville polisavdelningen . Poliser svara på olycksplatsen för att fylla ut rapporter om olyckor , som innehåller fullständiga uppgifter om olyckan . På en skadeanmälan hittar du namnen på alla inblandade parter , platsen för olyckan och tidslinjen för olyckan . Rapporter lämnas sedan in till Louisville polisavdelningen och registreras på nätet för din referens . Du kan få en kopia av din olycka rapporten genom att besöka staden Louisville webbplats . Instruktioner
1

Besök den officiella Louisville , Kentucky hemsida för att få en kopia av din olycka betänkande ( louisvilleky.gov ) . Leta reda på numret olyckan rapporten ges till dig av Louisville poliser som kom till platsen för din olycka .
2

Klicka på länken för att komma åt din rapport , som leder dig till en tredje part utnyttjas hemsida av delstaten Kentucky , liksom Georgia och Indiana , för olycksrapporter . Välj Kentucky från rullgardinsmenyn och klicka på " Sök dokument " .
3

Ange efternamnet på den part inblandad i olyckan , tidpunkten för olyckan , polisen som svarade till olyckan och ditt körkort nummer . Ange dina kreditkortsuppgifter för att betala mindre avgift för att få en online- kopia av en Louisville olycka rapport . Visa och skriv ut din olycka rapport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145058.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.