Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Skaffa Kalifornien Olycka Rapporter

Bilolyckor är förödande och obekvämt, beroende på hur allvarlig olyckan. Brottsbekämpning anländer ofta på scenen för att spela olycka informationen, och - om nödvändigt - akut medicinsk tekniker anländer för att behandla eventuella skador och personer examen inblandade för potentiell skada. Kalifornien olycksrapporter är inte offentliga register, endast personer som är inblandade i olyckan eller representanter eller vissa släktingar för berörda personer kan få en kopia av en olycka rapport. Instruktioner
1

Kontakta polisen eller sheriff avdelning i staden där olyckan inträffade. Olycksstatistik i Kalifornien är inspelade med de brottsbekämpande myndigheterna som kom till olycksplatsen. Du kan kontakta institutionen brottsbekämpning i-person, via telefon eller via mail. Som särskilda riktlinjer kan variera från stad till stad, är det förmodligen bäst att ringa avdelningen för att dubbelkolla om eventuella riktlinjer innan du besöker eller skicka ett brev.
2

Ge den polisstation med din sista namn och rapporten identifieringsnummer som gavs till dig samma dag som olyckan med befälen på scenen. Ange datum och plats för olyckan.
3

Betala avgiften för din olycka rapport. Som av April 2011, är en California olycka rapport $ 16, betalas kontant, med check eller kreditkort. Om du begär en olycka rapport personligen, kommer du att få rapporten samma dag. Om du begär via telefon, kan du plocka upp din olycka rapport från polisen när det passar dig. Om du skickar ett brev med begäran en olycka rapport per post måste du ange ett adresserat och frankerat kuvert. Din olycka Rapporten kommer att skickas till dig två till fyra veckor efter det att begäran har mottagits.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145057.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.