Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Skaffa en Traffic Report Collision Polisen i Anaheim

Anaheim , Kalifornien , trafikolycka rapporter är endast tillgängliga för dem som deltar i fordonstrafik olycka . Den Anaheim polisen har en online- databas för olycksoffer att få rapporter om olyckor , som blev tillgängliga under 2008 . För att få en olycka rapport måste du vänta minst 15 arbetsdagar från dagen för olyckan eftersom det tar så lång tid att bearbeta rapporter och göra dem tillgängliga på nätet . Instruktioner
1

Besök Anaheim Police Department databas olycka rapport att visa din olycka betänkande ( http://anaheimca.policereports.us ) . Du måste ange den information som krävs för att få en kopia av din olycka rapport.
2

Ange det 10-siffriga nummer olycka rapporten ges till dig av befälen på scenen vid din olycka . Ange tidpunkten för olyckan och ditt efternamn . Klicka på " Sök " för att skicka in din ansökan .
3

Se resultaten av din olycka rapporten genom att klicka på rapporten som visas på resultatsidan . Du kan visa rapporten eller spara den till din dator och skriva ut den om du vill ha en papperskopia av juridiska skäl . Om du inte kan hitta din skadeanmälan och 15 bankdagar har gått , måste du ringa 714-765-1860 vecka 8:00 till 05:00 för att få hjälp .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145054.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.