Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man rapporterar en bilolycka i Houston, Texas

I delstaten Texas, det finns vissa krav för att rapportera en bilolycka beroende på svårighetsgraden av kraschen och om en polis var där för att utreda olyckan. Om du är inblandad i en bilolycka i staden Houston, kan du kontakta den lokala Houston Police Department för underlätta rapportering olyckan. Det är viktigt att du tar del av kraschen detaljer så att du kan rapportera dem till polisen och /eller ditt försäkringsbolag. Saker du behöver
Förarens krasch rapport
Visa fler instruktioner
första svaren
1

Ring 911 om du har att göra med en allvarlig bilolycka, t.ex. om någon skadas. En lokal Houston polis tillsammans med medicinsk hjälp kommer att skickas till din plats. Du kan rapportera bilolycka till polisen vid olycksplatsen.
2

Ring Houston polisen på (713) 884-3131 om det är en icke-nödsituation som kräver hjälp av en polis. En polis kommer till olycksplatsen och du kan rapportera vad som hände med officeren.
3

Samla så mycket information som möjligt vid olycksplatsen. Exchange namn, telefonnummer, adresser, vins (Vehicle Identification Numbers) och försäkring information med den andra föraren. Om det fanns vittnen, samla deras namn och kontaktuppgifter.
4

Ring ditt försäkringsbolag för att rapportera olyckan till dem. Tillhandahålla nödvändig information som du samlat på olycksplatsen.
Förarens Crash Report
5

Besök Texas Department of Transportation (TxDOT) hemsida för att fylla ut Förarens Crash Report om en polis var inte inblandad i utredningen av bilolycka. En Förarens Crash Report ska endast fyllas i om olyckan lett till dödsfall eller personskador till inblandade någon, eller om det var $ 1.000 eller mer värda för skador på bilen egendom.
6

Klicka på "Drivers och fordon "länken under rubriken" Aktuella Resources "på TxDOT hemsida.
7

Klicka på" Crash rapporter och register "länken under" Crash Records "underrubrik.
8

Skanna till botten av sidan och klicka på länken "Crash Records Forms."
9

Ladda "CR-2 Förarens Crash Report (Blå Form)."

10

Läs instruktionerna Förarens Crash Report innan du fyller i det. Denna rapport måste fyllas i och skickas in inom 10 dagar efter bilolycka. Du kommer att behöva ge information om fordon, förare, skador, skador och tidpunkten för olycksfallet.
11

ut, fylla i och underteckna formuläret. Endast föraren av fordonet inblandade i olyckan måste fylla i och underteckna blanketten. En annan person kan fylla i formuläret om han förklarar varför föraren inte kan fylla i formuläret.
12

Mail Förarens Crash rapport till Texas Department of Transportation Crash Records. Adressen finns längst upp i formuläret. Om du har ytterligare frågor om formuläret eller om att anmäla en bilolycka
13

Call (512) 486-5780.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145050.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.