Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur du anpassar din egen Roadside Emergency Kit

Ingen vet när han eller hon kommer att stöta på en vägkant akut och varje bil behöver ett vägkanten nödsituation kit. Ofta kan du köpa kit bil nödsituation som kommer med många objekt - saker som startkablar, facklor, en nödsituation antenn tecken och ficklampa är ganska standard. Mer omfattande kit kommer att innehålla små föremål som förekommer allmänt i ett hem förbandslåda också. Men, bör känna till dina personliga behov tvinga dig att anpassa din egen vägkanten nödsituation kit ifall det osannolika inträffar. Saker du behöver
läkemedel såsom acetylsalicylsyra, antihistaminer, 3-4 dagars leverans av kroniska meds
Radio vev
matransoner som protein bars
Kallt väder redskap som aluminium filtar

Visa mer instruktioner
1

Utöka ditt första hjälpen kit förmåga genom att lägga till mediciner du kan behöva. Den första hjälpen kit som levereras som standard i de flesta kit akuta vägarna kommer att innehålla plåster, sår gasbinda, tejp och antiseptisk. Dessa är användbara om behovet av första hjälpen är relativt liten. Men i en verklig nödsituation, kan det finnas behov av fler livräddande poster att ha till hands, såsom aspirin för både smärta och ifall någon lider en hjärtattack. Allergi läkemedel kan också vara till hjälp om någon är stucken av ett bi. I områden där det finns risk för giftiga ormbett som sydvästra USA, kan anti-gift medicin måste ingå i en nödsituation kit. Dessutom, om någon i familjen har särskilda läkemedel för kroniska sjukdomar som högt blodtryck, ta med en extra 3-4 dagars leverans av dessa mediciner om bärbara.
2

Förutse dåliga väderförhållanden. Ingenting testar beredskap för en förare under en nödsituation som kallt väder eller snöiga förhållanden. Att behöva sitta i en bil i flera timmar under en våldsam snöstorm, skulle passagerarna önskar ytterligare värme och täckning mer än något annat. En filt fungerar bra men ännu bättre är en lätt, kompakt all-weather isolerad aluminium filt. Om någon har att gå till en avlägsen bensinstation eller att ringa ett telefonsamtal, skulle ha disponibel hand och warmers boot i en nödsituation vägkanten kit vara en välkommen syn också.
3

Bring längs mataffärer. Vi hör ofta historier om överlevnad där någon strandsatta i dagar subsisted off halstabletter och regnvatten. Lägga matransoner som en del av den nöd-kit är en bra idé. Du vill inkludera lång livslängd, lagringsstabila objekt som protein bars som mätta och hålla energin och humöret uppe.
4

Minska känslan av isolering och ge tillgång till information genom att bära en nödsituation radio . Deras relativt låg kostnad gör dem ett prisvärt komplement till en vägkant bilmonteringssats. Radions vev generator befogenheter enhetens AM /FM /TV /väder mottagning. Andra radio alternativ kan vara en inbyggd LED-ficklampa, mobiltelefon laddare och även en nödsituation siren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145049.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.