Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur Rapportera trafikproblem i Utah

Utah Traffic Operations Center skapades för att hålla statens motorvägar säker och öppen för smidigt trafikflöde . När problem uppstår på en Utah highway , är bilister uppmanas att ringa Center för att rapportera problemet , se till att TOC kan kontrollera problemet så snart som möjligt . Den TOC uppmuntrar kontakt med trafik oro , men medborgarna ska alltid ringa 9-1-1 i en nödsituation på vägen . Instruktioner
1

Dial 801-887-3700 rapportera trafik oro , alla dagar i veckan mellan klockan 6:00 och 22:00 Det finns också ett avgiftsfritt nummer , 888 - 511-8368 , tillgänglig för användning utanför 801 riktnummer. Rapport frågor som pendlare i behov av vägassistans , handikappade fordon , trasiga trafiksignaler, saknade trafikmärken, farlig väg skräp eller ineffektivt flöde i byggplatser till Traffic Operations Center .
2

Förklara i så mycket information som möjligt till Traffic Operations Center representant problemet du stött på en Utah highway . Ge placeringen av trafik oro , vilken typ av oro och den tid du lagt märke till problemet .
3

Använda ett formulär på CommuterLink.com hemsida om du vill skicka in en fråga eller kommentar till TOC nätet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145047.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.