Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man skriver en olycka Sammanfattning

Ett offer för en olycka och vittnen till olyckan kan vara skyldigt att besvara ett antal frågor om det för försäkringsbolag, advokater och domstolen om en stämningsansökan lämnas in. Slutför en olycka sammanfattning för att hjälpa dig att förbereda för att svara på frågor om olyckan. Skriv sammanfattningen så snart som möjligt efter händelsen medan detaljer kvar färskt i minnet. Instruktioner
1

Skriv ditt namn och adress, tidpunkten för olyckan och den adress där olyckan inträffade. Inkludera din arbetsplats, anställningstid, arbetsuppgifter jobb och din chef namn om olyckan inträffade vid eller på jobbet.
2

Skriv ner tid på dagen då olyckan inträffade. Beskriv i detalj de väderförhållanden, trafikförhållanden och vägförhållanden. Skriv de händelser som omedelbart föregick olyckan och sedan beskriva exakt vad som inträffat. Inkludera händelser omedelbart efter olyckan, om det är relevant.
3

Beskriv de skador du fått, om någon, i olyckan och hur du tror att dina skador orsakades. Ge information till den exakta platsen för skador, hur allvarlig skadan och beskriva arten och intensiteten av smärta vid tidpunkten för skadan och omedelbart efteråt. Inkludera en beskrivning av andras skador, om den är känd
4

Skriv en beskrivning av läkarvård -. Om akutvården tillhandahölls - du fick vid olycksplatsen. Skriv namnet på sjukhuset där du fått behandling och namnen på de läkare och sjuksköterskor som brydde sig om dig.
5

lista med datum och tid för initial sjukhusvård. Om tillämpligt, skriv datum och tid du blev antagen och ut från sjukhuset. Beskriv alla behandlingsrutiner och mottagna mediciner. Lista önskad uppföljande omsorg och ger en lista på alla recept för medicinering och dess kostnader i samband med vård för dina olycksfallsskador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145044.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.