Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man skriver ett uttalande Traffic Accident

En bilolycka är en skrämmande händelse. Det är lätt att tappa fokus efter en sådan traumatisk upplevelse, även om olyckan inte engagera dig direkt men skedde rakt framför dig. Efter en bedömning av offren och ringer 911, om nödvändigt, liksom polisen, ta ut ett anteckningsblock och skriv ner allt du kommer ihåg. Din trafikolycka uttalande skulle kunna vara avgörande för deltagarnas försäkringsbolagen samt polisen. Som ett vittne till en olycka, bör du inkludera flera saker i en trafikolycka uttalande. Saker du behöver
mobiltelefon eller digitalkamera
Anteckningar
Visa fler instruktioner
1

Bo på platsen av en stor bilolycka förrän polisen anländer . Förstå att polisen tar uppgifter först från de direkt inblandade i olyckan och kan då ha ett uttalande från dig som ett vittne till olyckan. Använd din väntetid för att förbereda sig för ert uttalande.
2

Använd din mobiltelefon eller kamera för att ta bilder av olyckan från din position när det inträffade. Ta bilder eller skriva ner registreringsskyltar för varje fordon inblandade.
3

Skriv ned dina kontaktuppgifter och så många detaljer, i ordningsföljd, om olyckan som du minns på ett anteckningsblock eller pappersark. Fokusera på att skriva ner fakta istället för känslor. Inkludera vad du gjorde när olyckan inträffade, där du var på väg, vad som hände omedelbart före och efter olyckan, vad uppträdande var av deltagarna och huruvida det fanns några andra vittnen. Skriv en detaljerad beskrivning av skadan inblandade att varje bil.
4

vänta på polisen att närma dig och förse dem med din information. Håll dina anteckningar för att hänvisa till senare, om inte polisen begär dem, i vilket fall fråga om du kan göra en kopia av dessa anteckningar för dig själv innan du lämnar dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145043.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.