Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur att bestrida en felaktig rapport bilolycka

Bilolyckor tenderar att skapa långvariga påfrestningar för de drabbade. Förutom den fysiska och finansiella avgiften, kan din försäkring priser stiger, ökar dina kostnader för framtiden. För att förhindra att dina priser från orättvist ökar, måste du först bekräfta att all information som tas i en polisanmälan är korrekt. Om informationen är felaktig, kan du lämna in en tvist mot den och begära nödvändiga ändringar. Instruktioner
1

Kontakta polis som lämnat in rapporten. Hitta hans kontaktuppgifter genom polisstation katalog systemet. Detta är mest användbar för de som ifrågasätter faktiska bitar av information såsom bilmodell, gör, design, tid och namn. Om tjänstemannen är överens med din observerade avvikelsen, kan han eller hon ändra rapporten.
2

Gå till din Department of Motor Vehicles för att lämna in en tvist formulär. Om du inte kan nå den tjänsteman eller den tjänsteman inte ändra den felaktiga rapporten, lämna in en tvist formulär. Typer av former, väntetider och andra uppgifter kommer att variera från land till land. Om du har uttalanden från ögonvittnen, bifoga dessa till din tvist rapporter.
3

Använd en advokat för att hjälpa dig ordentligt korrigera din rapport. Beroende på svårighetsgraden av din situation, kan det vara i ditt bästa intresse att anlita en advokat. De kan hjälpa dig att korrigera rapporten och ser att den korrigerade rapporten når rätt kanaler.
4

Kontakta ditt försäkringsbolag och den andra partens försäkringsbolag. Förklara felaktiga delar av polisanmälan och diskutera de bevis du har för att stödja din position, inklusive ögonvittnesskildringar, läkares rapporter och fysiska bevis. Ibland kommer antingen din eller motpartens försäkringsbolag skicka ytterligare dokumentation för att lämna in en tvist. Arkiv dessa blanketter och bifoga ytterligare bevis för dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145041.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.