Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

DIY insynsskyddet

Extern distraktion föranleder 4 procent av krascher, enligt National Highway Traffic Safety Administration. Korrekt säkring av last på toppen av ett fordon eller på baksidan av en lastbil är en viktig uppgift för att undvika störningar när du kör. Olika lastbärare och omslag finns att köpa, men med en presenning för att göra din egen hemgjorda insynsskyddet är enkelt, billigt och säkert. Saker du behöver
Poly Tarp
bungee stubin
Rope
Visa fler instruktioner
1

Mät lastutrymmet. För lastbil sängar, mäta längden och bredden på lastutrymmet och tillsätt 12 inches på varje sida. Om lasten är mycket stor lägga tillräckligt längd till mätningen att täcka lasten helt. Cargo, som kommer att vara på toppen av en bil, måste ha en presenning som kommer att passa under lasten och linda runt toppen. För korgtaket lastutrymmen, fördubbla längden på tarp.
2

Hitta fästpunkterna att fästa bungee stubin till. På en lastbil säng, bör det finnas flera krokar eller låsande punkter lastsäkra på båda sidor om lastbilen. För säkring av last ovanpå en bil titt runt lasten staplarna för att se om det finns krokar eller du kommer att behöva svepa bungee stubin runt last barer att säkra lasten.
3

Lasta med poly tarp. Ladda lastbil last i sängen av lastbilen innan du placerar tarp över lasten. För last ovanpå en bil, är det nödvändigt att lägga tarp ned först sedan ladda lasten på taket på bilen.
4

Täck lasten. För lastbil last, är det nödvändigt att stoppa den tarp i runt lasten på några ställen där tarp är för stor. När täcker lasten på taket av en bil, behöver tarp att svepa från botten till toppen i fronten av bilen för att undvika väder och vind skador på lasten. Vik in kanterna på tarp under lasten på taket på bilen.
5

Säkra tarp med bungee stubin. Hook ena änden av bungee rep till en säkring krok och dra i kabeln till den motsatta sidan av flaket eller bagageutrymmet i bilen. Om det inte finns några säkra krokar, linda bungee runt lasten bar och säkra bungee rep till sig före sträckning till motsatt sida i bagageutrymmet. Säkra alla delar av lasten med bungees. Lägg vertikala och horisontella bungees när det är möjligt för ökad säkerhet för lasten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145029.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.