Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man läser Virginia Olycka Rapport

Olycksrapporter fylls av polis i staden där trafikolycka inträffade. Syftet med rapporten är att bidra till att skapa om en förare var fel och att åstadkomma en tydlig rapport och förståelse av olyckan för försäkringar eller juridiska ändamål, om den berörda personen väljer att lämna in en stämningsansökan. Bil försäkringsbolag tenderar att läsa rapporten för att avgöra vem som var fel. En olycka rapporten kan erhållas från din lokala polisen i Virginia. Instruktioner
1

Läs rapporten och se till att korrekt information är närvarande. En trafikolycka rapport kommer att innehålla ditt fullständiga namn, märke och modell på din bil tillsammans med ditt registreringsnummer och ditt körkort nummer. Rapporten bör också innehålla dessa uppgifter för den andra föraren, om det behövs.
2

Inspektera avsnitten om olyckan rapporten, såsom detaljerna trafikkontroll. Detta avsnitt avser att bromsljus och stoppskyltar i området som används för att förhindra eller minimera trafikolyckor. Rapporten kommer att visa om det fanns en trafik-enhet och om det fungerade. Om enheten inte fungerar, till exempel, kan försäkringsbolaget hitta staden fel snarare än föraren eller drivrutiner.
3

Läs vädret avsnittet för att avgöra vad Virginia polis bestäms vädret var vid tiden för olyckan. Vädret spelar ofta en bidragande faktor vid trafikolyckor, och rapporten skall ange om vädret spelade en faktor i denna omständighet. Andra faktorer som kan bidra till en olycka inkludera ytbeskaffenhet av vägen och huruvida det fanns bulor eller hål i vägen. Den tid på dagen kan påverka bestämningen av rapporten eftersom om det var en mörk gata med begränsad eller ingen ljus, kan detta vara en faktor som bidrog till olyckan.
4

Bestäm hur polisen rapporterade på individens kör handlingar. Många åtgärder finns att välja på i det här avsnittet, eftersom det är en av de viktigaste faktorerna för att fastställa orsaken till olyckan. Överdriven hastighet, felaktig körning och ouppmärksamhet är alla faktorer som bidrar till orsaken till olyckan, och försäkringsbolaget och advokater normalt titta närmare på det här avsnittet.
5

Gå till den typ av kollision. Kollisionen typen är viktigt eftersom det är en rapport som kan backas upp av ett konkret bevis. När en trafikolycka inträffar, är det sätt ett fordon påverkas en tydlig indikation på vem som var fel. Villkoret för fordonet kommer också att hjälpa försäkringsbolaget avgöra hur mycket för att kompensera dig för om din bil har avskrivits eller behöver omfattande reparationer.
6

Gå till Virginia State Department of Motor Vehicles Virginia Highway Safety Office för att se hur trafikolycka rapporten information sammanställs (se "Resurser"). Du kan välja på rapporter för varje år för att se vilka faktorer som mest bidrog till olyckor. Det sätt ditt trafikolycka rapporten lämnas används för att hjälpa Virginia Office Highway Safety att fastställa framtida revisioner och regler som bör införas för att öka säkerheten. Den belyser också kör trenderna bland dem som deltar i olyckor, såsom alkoholrelaterade skador, krascher, dödsfall och dödsfall på storhelger.
7

Kontakta Virgina statliga polisen för att få en kopia av en trafikolycka rapportera. Vissa polismyndigheter, till exempel West Virginia State Police Department, ta ut en avgift för en rekonstruktion av en trafikolycka rapport eller en bestyrkt rapport (se "resurser"). Om det är tillgängligt, kan du också kunna begära videoband eller foton.
8

Anmäl ditt namn, adress, körkort nummer, fordonets registreringsnummer och andra uppgifter som begärts av polisen om du är involverad i en olycka. I Virginia, är de som är inblandade i en olycka krävs för att stoppa så nära olycksplatsen som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145024.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.