Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man kör en bil Tag

som djur övervakas av forskare för spårning, registreringsskyltar är vägen både staten och enskilda "tag" bilar. Det finns tillfällen, till exempel efter en olycka där gärningsmannen har flytt scenen, då kanske du vill hitta den person baserat på hans eller hennes registreringsnummer. Detta är vad som ibland kallas "kör en bil tagg." Medan det finns webbsajter som omvänt tillåter uppslagning av siffror registreringsskylt, är det bäst att behandla din begäran via ditt lokala polisen eller Department of Motor Vehicles för att säkerställa att du följer förarens Privacy Protection Act. Saker du behöver
registreringsnumret uppgifter
Kontakta din närmaste polismyndighet eller DMV kontoret
Visa fler instruktioner
1

Hitta din lokala polismyndighet kontaktinformation i telefonboken eller på nätet (länken i resurser) och meddela dem om din anledning till att vilja köra en sökning efter ett registreringsnummer. Om din ansökan beror på en hit-and-run olycka eller annan brottslig händelse, kommer polisen vill att du ska lämna in en rapport med dem. Låt polisen att köra bilen tag och ta reda på vem kan vara fel i händelsen. Polisen kan välja att inte lämna ut informationen till dig.
2

Identifiera din lokala Department of Motor Vehicles kontor genom att söka i de offentliga sidorna i din telefonbok eller titta på nätet (länken i resurser). Kontakta DMV för förfrågningar bil tagg som inte är relaterade till olyckor eller brottslig verksamhet. Du kan också välja att kontakta DMV om din lokala poliskontor inte kommer att släppa namnet eller kontaktinformation associerad med bilen taggen begäran du placerat dem. Om bilen taggen är från en av statens plattan, kontakta DMV för detta tillstånd. Addera 3

Begär en licens formulär platta sökning från DMV och fyll i dina kontaktuppgifter samt plattan numret du söker information om. Vara beredd att betala en avgift för sökning på DMV.
4

Gör en online-sökning registreringsskylt om du inte kan få information från polisen eller DMV. Var medveten om att dessa sökningar är vanligtvis inte gratis, även om annonserade på det sättet. Skydda dig själv och andra genom att läsa Drivers Privacy Protection Act (ingår i resurser) och se till att dina skäl för att köra en bil tagg är inte i strid med lagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145021.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.