Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Crash Data Retrieval Träning

När en bilolycka inträffar, kan data hämtning vara avgörande för att fastställa viktiga bitar av information, bland annat orsaken till olyckan. Träning för föreningar och organisationer i krasch data hämtning utbildning sker ofta genom Collision Safety Institute (CSI). Historia

År 2004 blev Kalifornien den första staten att anta ett fordon cCode tvingar tillverkarna att informera kunderna om datainspelare (EDR eller "svarta lådor") är installerade i bilar. Likaså utfärdade National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) en rikstäckande regel i augusti 2006, som kräver samma information till köpare av nya bilar börjar med årsmodell 2011 bilar.
Betydelse

grund av dessa regler och koder fordon blev CSI det enda företaget som erbjuder en certifierad kurs i att använda och analysera data med Bosch kraschen dataåtkomst (CDR)-systemet. Den Bosch CDR-systemet är ett verktyg som kan återvinna krasch och /eller pre-crash data från mer än 80 miljoner personbilar, lätta lastbilar och stadsjeepar.
CDR Tekniker Kurs

CSI erbjuder en endags CDR tekniker kursen som ett obligatoriskt förutsättning för deltagande i andra kurser. I åtta timmar, instruktörer täcker allt från en introduktion till CDR-system till felsökning CDR programvara och rättsliga överväganden om husrannsakan från en bil. Passet avslutas med en insamling. Addera Data Analyst Certification Training

femdagars data analytiker certifieringsutbildning ger inblick i funktionen av händelsen data recorder ( EDR) eller delkomponent, inklusive dess historia och utveckling. I kursen ingår också utökade tolkning färdigheter gör det möjligt att tillämpa en Bosch CDR rapport till en fullständig krasch rekonstruktion. Kursen avslutas med en tentamen och kostar $ 625 för inskrivning (i december 2010).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145013.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.