Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur hittar ägaren av en registreringsskylt för gratis

Hitta ägare av en registreringsskylt för gratis är inte en enkel process. Många webbplatser ger dig möjlighet att hämta information, även om de tar betalt för tjänsten. Det enda sättet att komma åt information gratis använder Department of Motor Vehicles i ditt tillstånd, men det kommer bara att ge dig namnet på personen och inte hans adress. Du kommer att behöva göra en del detektivarbete för att hitta en adress. Instruktioner
1

leta efter ledtrådar i registreringsskylten själv. Om det är en personlig skylt, kan du dra några ledtrådar från detta? Den registreringsskylt kan hänvisa till en organisation eller ett företag som du kan be om information. Förutsatt att du har ett legitimt skäl för detta, såsom att vilja köpa bilen, kan ett företag ge dig den informationen.
2

Gå till Department of Motor Vehicles med registreringsnumret. Förklara för en agent varför du behöver ägarens namn, och om orsaken är giltig, kan det finnas. Du kan behöva lämna ditt eget namn i denna process. Addera 3

Slå upp den person vars namn du lämnades i Vita sidor eller online. När du har personens namn som du kommer att kunna hitta den person förutsatt att du kan forska ett brett område. Tala med personen på telefonen och förklara din verksamhet.
4

Informera polisen om ett brott har begåtts. Om din bil var inblandad i en olycka, säger polisen, som kommer att söka sin databas för ägaren. Men om det inte finns en särskild anledning att de inte kommer att dela information med dig. Om du försöker att hitta en adress att lämna ett tvistemål, kan polisen dela information beroende på omständigheterna. Konsultera en advokat i dessa fall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145012.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.