Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Information om utredningar bilolycka

Auto olyckor är big business. Bilolyckor stöder försäkring skadereglerare, hyra agenter bil, butiker kropp, auto utredare olycka, förstörde gårdar, jurister och kiropraktorer. Fullskaliga bilolycka undersökningar av brottsbekämpningen är bara gjort i allvarliga dödsoffer olyckor. Oftare, bestämmer en "svart låda" eller privatdetektiv vad som gick fel i en bilolycka. Blockflöjter

Som av 2006, 64 procent av nya bilar har inspelare händelsen data, så kallade EDR, enligt CNNMoney.com. EDR tar bort gissningsleken från auto olycksutredningar. De registrera information som visar vad en förare gjorde strax före och efter en allvarlig inverkan.
Disclosure

Vissa bilägare min inte vet att EDR är installerade i sina fordon . National Highway Transportation and Safety Administration passerade en regel som kräver att biltillverkarna att berätta ägarna om deras bil har en EDR. För att ta reda på om din bil har en, kolla din instruktionsbok. CNNMoney.com rapporterar att alla General Motors, Ford och Toyota fordon har kommit standard med EDR sedan åtminstone 2006.
Data

EDR samlar olika typer av uppgifter, beroende på tillverkare. En typisk EDR kan samla in data om vad föraren gjorde, liksom hur hon flyttade ratten och om hon använde bromsarna innan en olycka. EDR samlar också data om bilen, som hur snabbt det gick och om bilen vinglade eller sladdade runt tidpunkten för olyckan. I ett 2002 Addera Experter

artikeln, Car and Driver magasin kallat Michigan State Police Special Löjtnant Brandt den "Sultanen av skid märken." En rättsmedicinsk olycka Reconstructionist, vittnade Brandt som expertvittne i processer som omfattar bilolyckor. Brandt undersökte fysiska bevis från en olycka, inklusive den svarta lådan, för att fastställa vad som hände. En olycka Reconstructionist som Brandt kan ha utbildning i brottsbekämpning och biomekanisk teknik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145008.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.