Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man använder en återställning Wrecker Truck

återladdning plundrare är i särklass det bästa fordonet för att använda för de flesta sabotör servicebesök. Bilar transporteras som last på sängen av lastbilen, och detta förhindrar repor och bucklor som bilen förs över gupp och lutningar. Dessutom, om en vanlig bärgningsbil används och det finns omfattande skador på fordonet i behov av ett släp, är ett hjul dolly krävs för att den skadade bilen att rulla. Den extra steget av att lyfta bilen och installera en dolly elimineras med en rollback wrecker. Instruktioner
1

Vid hydraulisk kontroll för att sänka den bakre stag. Detta bandage stabiliserar den bakre delen av vrakplundrare och förhindrar upphängningsfjädrar från studsande under inläsningen.
2

Kör "slide-back" spaken för att flytta tillbaka sängen. Detta steg möjliggör en kraftfull hydraulcylinder för att driva bädden bort från sitt normala läge, och är hur vrakbärgare får det namn. Sängen "rullar tillbaka" för att luta ner för att ladda bilen.
3

Kör "tilt" spaken för att släppa tillbaka i sängen. Detta gör att sängen att luta och bli en ramp bilen kan dras in och låses på plats.
4

Tryck hydraulisk kontroll för att frigöra kabeln jänta och säkert ansluta kabeln till bilen. Biltillverkare brukar ge bogsera-krok ställen på ramen. Det är lätt att skada en bil när det är felaktigt riggad för bogsering, så var försiktig under denna process.
5

Ställ bilens växelväljaren i neutralläge och driva jänta att dra bilen på vrakplundrare säng. Ställ bilen till parken, sänka sängen och dra sängen framåt.
6

Place ankarkättingar på bilen och säkra dem till sabotör sängen. Trots att bilen hålls säkert av jänta kabel, tillägger detta steg en ytterligare säkerhetsmarginal. Transportera bilen till sin destination. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145006.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.