Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Verktyg som används i fordon Losstagning

Några krascher kräver användning av särskilda verktyg för att rädda de instängda passagerare i ett fordon . Det är en komplicerad procedur. Först olycksplatsen är säkrad . Kvalificerad medicinsk personal tillgång till offren . Bilen stabiliseras . Denna process kallas cribbing , och åstadkommes vanligen med hjälp av kedjor och bogserbilar . Fordonet öppnas sedan med motordrivna bilverktygen losstagning . Glas Cutters

Eventuellt kvarvarande glas på bilen måste tas bort innan hydrauliska verktyg används i losstagning processen . Glas stansar används på sidorutorna , och glas sågar används för laminerat glas som vindrutor .
Spridare

Powered by hydraulik , kan spridare dra isär delar av bilen . En spridare kan lätt riva metallramen på en bil . Den är tillverkad av två armar aluminiumlegering med stål tips .
Fräsar

Cutters, också drivs med hydraulik , ofta används i kombination med spridare . De fungerar som stora sax för att klippa rakt igenom bilens plåt . Armar knivar är böjda och pekade . De kan riktas till antingen öppna eller stänga, beroende på vad som behövs. Addera Ram

En ram är en enkel maskin . Den hydraulik driva en kolv som hamrar in i bilen . Det är det enklaste makt losstagning verktyg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144998.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.