Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Vilka är riskerna med en Roll Over motor?

Drivers idag är alltmer oroade med säkerhet stora och små-motorfordon, såsom sport utility vehicles, lastbilar, bilar och mini-vans, ofta med hänvisning till krasch-testet säkerhetsdata innan de köper ett fordon. Många förare frågar idag själva en fråga framför allt: vilka är riskerna för en olycka med överrullning med denna typ av motorfordon? Sport Utility Vehicles
stadsjeepar är benägna att rulla över.

Sport utility fordon, ofta betraktas som säkrare, säkrare fordon på grund av ökad storlek, vikt och förarens sikt, är mer benägna att roll-overs än andra fordon. Enligt National Highway Traffic Safety Administration uppgifter, som av 2010, sport utility fordon har en roll-over på 36 procent, den högsta kollisionen bland personbilar inblandade i kollisioner. Addera Mini-vans

Mini-vans är enligt uppgift säkrare än stadsjeepar.

Mini-vans - som i allmänhet är att föredra av förare med stora familjer, eller små barn - har en roll-over ränta på 4 procent, enligt förvaltningen. Mindre än 30 procent av persontransporter dödsfall i mini-vans var enligt uppgift på grund av roll-overs.
Bilar Till Salu Bilar är mindre benägna att rulla över.

Cars har den lägsta vältning hastighet av alla fordon personbilar, på 3 procent, enligt förvaltningens statistik. Kollisioner där en bil som rullar över enligt uppgift kommer att resultera i en dödsolycka nästan 20 procent av tiden.
Lastbilar
Lastbilar är en roll-over risk.

Trucks, som sport utility vehicles, är mer benägna att välta i trafikolyckor på grund av en högre tyngdpunkt. Lastbilar upplever en 7 procent vältning kurs i kollisioner, enligt NHTSA uppgifter. Nästan 40 procent av alla truck-relaterade dödsfall beror på fordonet välter.
Vältning Risker
Resultat av en olycka med överrullning.

Den allvarligaste risken med deltagande i en roll-over motor kollision är allvarliga personskador eller dödsfall för föraren och passagerarna. Enligt NHTSA kollision datum, är nästan en av fyra passagerare dödades i ett motorfordon kollision dödades i en olycka med överrullning. Andra risker innebär allvarliga skador på motorfordon, vilket ofta leder till att fordonet var, bortom återhämtning eller reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144984.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.