Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur kan jag anpassa min Honda Bravo Bike?

Honda Bravo är en 100cc moped-stil pendlare cykel tillverkad i Filippinerna specifikt för den marknaden. Dessa cyklar är utformade med användarvänlighet, säkerhet och bränsleekonomi i åtanke. På grund av sin lilla motorn uppnår de höga bränslepriser betyg och har power begränsningar som hindrar nybörjare ryttare från att komma in långt över deras huvuden. Dessa cyklar kan lätt modifieras för att passa din smak och reflektera lite personlig stil. Instruktioner
1

Byt fabriken plast med en mer personlig plast kit. Även Honda inte erbjuder ett urval av sex olika plast kit för detta fordon, de är alla mycket vanliga i sin styling och inte avvika långt från konventionella stilistiska och färgscheman. Lägga eftermarknaden plast kan tillåta dig att skapa ditt eget färgschema för din Honda Bravo. Välja ett kit med racing ränder kan också förmedla en helt annan stil på din moped.
2

Byt dina fabriken hjul med en mer elegant uppsättning. Fabriken fälgar är standard spoked moped hjul som har en mycket OEM stil. Lägga eftermarknaden fälgar kan hjälpa till att ställa en helt ny design kö för din Bravo. Att gå till fälgar med en högre talade räkna kan framkalla utseendet på en amerikansk cruising motorcykel, med tillägg av en uppsättning av mag hjul kan låna en Zippy, racer stil som det av Kawasaki Ninja.
3 < p> Ta trumbromsar utanför din Honda Bravo och ersätta dem med skivbromsar. Detta kommer inte bara lägga bromskraft till din resa, men det kommer även att låta dig en chans för total anpassning, som du nu kan pulverlackering bromsoken en färg som kommer att matcha eller kontrast, beroende på din personliga val, resten av ditt cykel.
4

Byt lager fjädrar swing arm och främre hjulupphängningen med en styvare fjädring setup. Detta kommer att ta bort en del tröst från cykeln, men det kommer också att göra det hanterar bättre återspegla sportigare styling ledtrådar som du har lagt till din Honda Bravo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144768.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.