Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur man hyra moped

Mopeder erbjuda en pålitlig form av personlig transport utan krångel eller bekostnad av fordon. De är lätt att parkera, ekonomiskt och, särskilt för människor som bor i eller besöker varma platser, tillåter föraren att njuta av miljön eftersom de går där de behöver. Exakt hyra förfarande för mopeder varierar beroende på plats, med vissa företag som erbjuder mopeder endast inom en viss ort, men det finns en allmän beskrivning av vad som väntar när du hyr en moped. Saker du behöver Review, Internet eller telefon
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Kontakta en moped biluthyraren. Många företag som erbjuder stora apparat eller uthyrning motorsport kommer också att ha mopeder att hyra. Om du tänker använda en moped under en resa eller semester, tala med personalen på den plats där du ska bo. De bör kunna peka på moped uthyrningsställen som finns i närheten, billig och pålitlig nog för sina gäster att räkna med. Högskolor och universitet också kan vara en bra källa till moped uthyrning information, så många studenter som bor utanför campus kan använda mopeder för att resa till och från skolan.
2

Gör en reservation med biluthyraren. Vare sig online eller på telefon, bestämma när du vill plocka upp cykeln och när man ska släppa det. Eftersom de flesta moped debiteras av dagen, stänger planerar att lämna tillbaka cykeln antingen före hyra plats för natten eller tidigt nästa morgon. Priserna varierar beroende på plats och land, men i USA, som av 2010, räkna med att betala runt $ 30 till $ 50 per dag (en åtta timmars period).
3

Välj ett fordon baserat på avståndet du ska resa, antalet ryttare, möjliga körförhållanden och pris. För längre resor, resor med mer än en förare eller åkattraktioner som kan kräva viss motorväg resor, är det bästa alternativet en större, mer kraftfull moped med en större gas kapacitet och en större plats. För kortare resor mindre cyklar är bra nog. Ofta biluthyrningsföretagen ut mer för de större, snabbare cyklar än de gör för mindre.
4

tillhandahålla personlig information, inklusive namn, lokal adress, hemadress, telefonnummer, licens-och kreditkortsinformation.
5

Plocka upp mopeden på tidigare komma överens om tid och plats. Har bokningen och hyra information till hands och vara beredda att betala hyreskostnaden vid upphämtning. Larma hyra agenten till skador på mopeden vid upphämtning och kontrollera att alla funktioner fungerar (blinkers, strålkastare, etc.) innan du lämnar så det finns ingen tvekan om att du är ansvarig för eventuella skador.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144767.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.