Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur en oljeinjektion Scooter Works

skillnad moderna bilar som använder ett bränsle injektor rätt kopplade till cylindrarna i motorn , behöver scooter oljeinsprutning att blandas med bränslet innan den går in i motorn . Skotrar har historiskt använts motoreffekten och dess varierande hastighet för att diktera hur mycket olja injiceras som bränsle utnyttjas . Nödvändighet

Scooter motorer kräver motorns smörjning vara blandas med bensin för att smörja kolven när den rör sig inne i motorn cylinderkammare . Underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i friktion , vilket i sin tur orsakar de motordelar att slipa och bryta . De flesta sparkcykel system använder en pump strategin att gå in oljan i bensin flöde i proportion till hastigheten hos motorn och bränsle efterfrågan.
Rotary Designs

tappning skotrar använda mekanisk konstruktion av rotorer för att driva olja i bränslet för blandning . Hastigheten på motorn bestämmer hastigheten av oljepump rotor , vilket i sin tur ger mer olja när motorn går snabbare .
Trigger Linkage Approach

på vissa moderna skotrar injektionen design innebär en länkarm kopplad till skotern gaspådrag . När gasen dras via gasvajern är länken aktiveras , öppnar oljeflödet till motorn . När du inte kör , är kopplingen i en fullständig " Stopp" , skära av allt flöde .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144764.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.