Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Vespa ET 2 Scooter Specifikationer

Under 2001 var Vespa scooter återinföras till USA av Piaggio, gjorde den ursprungliga tillverkaren av den klassiska scooter känd i filmen, "En semester i Rom." En av de första modellerna på gatan för konsumenterna var ET2 modellen, som gick i produktion fram till 2005. Den ET2 var mer miljövänlig än sin klassiska förfader skotrar, och modell specifikationer har inte förändrats under alla fyra års produktion. Allmän information

ET2 scooter detaljhandeln för ungefär $ 3,000. Liknar dess klassiska kusiner bestod ET2 kroppen av en pressad stålplåt - monocoque - ram med insidan ihåliga så att elkablar och styrkablar kunde resa genom kroppen under installationen. Denna hålighet tillvägagångssätt gjorde också lagring av bränsletanken under sitsen. Skotern vägde in på 214 £ och sitthöjd från marken var 31 inches. Skotern körde på blyfri bensin med 90 oktan rekommenderas. Tanken hölls 2,4 liter. Skotern bedömdes vid 65 mpg. Kontroll och acceleration av skotern klarades med en twist-and-go design, där användaren helt enkelt var tvungen att dra sig tillbaka på gasen för att accelerera. Ingen manuell växling var inblandad.
Motor Detaljer

Den europeiska versionen av ET2 delades ut som en standard tvåtaktsmotor, med olja och gas blandas liknande till den årgång scooter design. Motorn producerade 5,1 hästkrafter från en ungefärlig 50 cc cylindervolym fat. Den amerikanska ET2 konstruerades med en fyrtaktsmotor att svara på strängare utsläppsnormer lagar. Återigen, var pipan förskjutning en 50 cc design, ger samma hästkrafter. Standard 5W-40 motorolja användes för smörjning. Motorn hade två startande mekanismer: en elektronisk tändare och manuell kick-starter pedal. Den tändsystem för gnistan moderniserades, med en CDI tändning tillvägagångssätt liknar P-serien vespor. Motorns kylsystem används en forcerad luft utformning, som liknar den klassiska vespor.
Hjul och Suspension

ET2 fram och bak fälgar gjordes av gjuten aluminium med ett slanglöst däck installerad. Diametern på hjulet stannade på samma sätt som klassiska mätningar vid 10 inches. Front bromsning tillhandahölls av en skiva bromssystem drivs av en hydraulisk spak och huvudcylinderhopsättning, med en tjocklek och rotor ansluten till den främre hjulnavet. Bakre bromsar använde en trumma bromssystem. Suspensionen kan justeras på förarens vikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144763.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.