Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur du justerar en strålkastare på en Silverwing

Honda Silverwing har två justerskruvar för att ändra den horisontella inriktningen av varje av sina två strålkastare. Det finns inga unika verktyg för att köpa eller delar för att ta bort för att komma åt dessa justerskruvar. Detta är goda nyheter för någon vars Silverwing strålkastare bländar andra förare. När du byter ut en strålkastare, justera målet garanterar att du har maximal synlighet på vägen. Lyckligtvis, bör det inte ta dig mer än ett par minuter att sikta dessa strålkastare. Saker du behöver
Tape
Måttband
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park din Honda Silverwing direkt framför en vertikal, plan vägg, t.ex. en garageport.
2

Har en kompis håller rattstången så att du kan placera en horisontell remsa av tejp på väggen direkt framför strålkastarna.

Billiga 3

Åtgärd 10 meter bakom muren och platsen en tejpremsa på den platsen. Backa Honda Silverwing förrän strålkastaren ställer upp med tejp på marken. Slå på strålkastarna.
4

Stå bredvid strålkastarna och sätt in Phillips skruvmejsel i justerskruven. Twist det att ändra den vertikala höjden av balken. Rikta strålen så att den faller inom ett par inches under den horisontella tejpremsa på väggen. Upprepa denna process för den andra strålen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144752.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.