Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur Öppna Seat på en Vino Scooter

Yamaha Vino Scooter är en retro-stil skoter med en fyrtaktsmotor, teleskopisk framgaffel och en främre skivbroms. Dessutom blir det ca 96 miles på en gallon gas och har föroreningar minska avgasutsläpp teknik. En av de största funktioner är en stor plats som rymmer två ryttare och har en stor undertill lagringsutrymme. Förvaringsutrymmet finns stora och låsbara, vilket innebär att du kan lagra din helansiktshjälmen inuti skotern istället för att bära det med dig. Här är hur man öppnar sätet på Vino skoter för att komma åt förvaringsutrymmet. Saker du behöver
Yamaha Vino Scooter
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att fordonet är balanserad på centerstand. Den centerstand är en metall som monteras ligger i mitten på undersidan av skoter. Engagera det innebär att skotern vilar på framdäcket och centerstand. Den bakre däcket lyfts något från marken.
2

Sätt in tändningsnyckeln i huvud tändningslåset. Omkopplaren är placerad på insidan framför skotern precis till höger om mitten och under styret.
3

Vrid nyckeln åt vänster, eller moturs till läget på växla märkt Open. Om skotern inte är i låst läge, vrid nyckeln till den första öppna läget. Om skotern är i låst läge, vrid nyckeln till den andra öppna positionen. I båda fallen, vrid nyckeln moturs ett snäpp till respektive öppna positionen. Yamaha Vino Scooter Bruksanvisning varnar dig att du inte ska trycka ner tangenten samtidigt som du vrider till det öppna läget.
4

Fatta tag i sätet närmast framhjulet och dra den uppåt för att höja det på gångjärnen placerade baktill. Nu kan du lagra eller hämta objekt från förvaringsfacket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144746.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.