Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur du köper en Vespa

Vespa är en skoter som designats av Corradino D'Ascanio i slutet av 1940. Trots det tillverkande företaget, Piaggio, inte längre importerar fordon i USA, är de fortfarande tillgängliga genom alternativa metoder, såsom annonser och butiker skoter. Använd denna guide för att hjälpa dig att köpa en Vespa. Instruktioner
1

Samla information för att avgöra vilken modell du vill köpa. Detta kan göras på en skoter rally, skoter butik eller den officiella Vespa hemsida. Kontrollera scooter tidningar för senaste nytt.
2

Sök bland annonser, tidskrifter handel, webbplatser och lokala butiker skoter. Hitta en som du vill titta på i person och kontakta säljaren för att ställa in en mötestid.
3

Inspektera kroppen av Vespa noggrant för eventuella skador. Krökar eller krusningar i metallen finns tecken på betydande skada på ramen från en krasch. Använd en magnet för att avgöra om kroppen fyllmedel någonsin använt. Magneten klibbar till metallen men inte fyllmedlet. Kontrollera att ingen av delarna saknas eller rostiga.
4

Sätt fordonet på att testa motorn. När den värms upp, avgöra om det är tomgång smidigt och om allt fungerar som det ska. Lyssna efter eventuella missljud. Se om motorn går upp till hög hastighet och återgår till tomgång smidigt.
5

Ta Vespa för en provkörning innan du köper. Kontrollera att kopplingen fungerar och att den kan gå in i växeln smidigt. Kontrollera fjädring, stötdämpare och bromsar. Lossa greppet om styret för att se om cykeln spårar rakt. Om inte, har en böjd ram eller gafflar.
6

Bestäm hur mycket du är villig att spendera på det. Billigare behöver ofta en hel del arbete som kan kosta dig mer än om du gick vidare och köpte en mestadels renoverad en.
7

Bekräfta lagenligheten av försäljningen. På grund av ålder och hur många ägare skotern kan ha haft, är det möjligt att det inte är en titel för dig att kontrollera detta med. När du känner dig bekväm, köpa Vespa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144741.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.