Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur får man en Vespa License

Att få en Vespa licens innebär ungefär samma process som att få ett motorcykelkörkort . Din lokala Department of Motor Vehicles ( DMV ) kan hjälpa dig med detaljerna för ditt tillstånd , men följande steg guidar dig genom den grundläggande processen att få din Vespa licens . Instruktioner
1

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon för kraven kring motorcykelkörkort . I de flesta stater , vespor och skotrar över 50cc kräver ett motorcykelkörkort .
2

Förbered att gå igenom alla samma tester som du skulle för en klass A -licens. Detta inkluderar säkerhetstest , skriftligt och körprov . De flesta stater har också ett körkortstillstånd program .
3

överväga en professionell motorcykel färdigheter utbildning för att bättre finslipa dina färdigheter gör dig säkrare på vägen . De flesta stater stöder dessa kurser och din lokala DMV kontor kan förse med kontaktuppgifter för att ta en kurs i .
4

Studera kursmaterialet eller testa häftet för ditt tillstånd för att se till att du är bekväm med det information du behöver för att korrekt använda Vespa .
5

Schemalägg ditt test ( om det krävs av din DMV kontoret ) eller gå till DMV för att ta testet . Addera < br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144740.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.