Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur man visar upp en Vespa

På vissa sätt, vespor är som bortskämd visa hundar på mopeder. Alltid noteras eller deras eleganta utseende, och visas upp i filmer och TV, de är tänkt att vara älskade. Visa upp din Vespa på skoter shows, eller bara rida runt staden. Din Vespa kommer vända huvuden - och så kommer du! Läs vidare för att ta reda på hur. Instruktioner
1

Håll det rent! Tvätta och polera din Vespa ofta. Vespor är kända för sin glänsande, färgstarka yttre, så visa det genom rengöring och polering den regelbundet.
2

accentuera detaljerna. Om du har lagt till några mönster, fälgar speciella hjul eller andra blomstrar, visa upp den och sticker ut från mängden.
3

Ange din skoter i en Vespa show. Be dina vänner eller kolla anslagstavlor eller info. Du kan också rida i stan på fredag ​​eller lördag nätter för maximal synlighet. Park ditt Vespa framför en trendig bar eller rockklubb, och det kommer att få uppmärksamhet!
4

Blogga det! Överväga att skriva din egen blogg och innehålla bilder av din Vespa, eller visa upp bilder av det på Vespa hemsidor och anslagstavlor.
5

Gå en Vespa klubb och ha kul att visa det för andra Vespa entusiaster eller deltar i lokala utställningar och evenemang. Det finns Vespa klubbar överallt från landet av Skottland till staden Scottsdale, Arizona och allt däremellan!
6

Skicka in en bild på din Vespa till ett pågående projekt som Ciao Vespa, en webbplats som chronicles berättelser om Vespa ägare och deras skotrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144739.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.