Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur man går med en Vespa Club

Vespas först började säljas 1946. De har vuxit och utvecklats under åren tack vare dedikerade Vespa älskare. 1960 Mod rörelsen i Storbritannien väckte vespor på framsidan av populärkulturen. I mitten av 80-talet, lockade skoter rallyn tusentals människor. För många är det Vespa mer än bara en skjuts till jobbet. Till samlare, är det en hobby och för vissa, är det en livsstil. Dessa dagar Vespa klubbar i överflöd. Det finns en för nästan alla typer av Vespa älskare. Läs vidare för att lära sig mer. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av Vespa klubb du är intresserad av att gå. Vissa klubbar tillgodose samlare söker vintage vespor medan andra fokuserar på entusiaster som letar efter skoter rallyn. Det finns också klubbar för nya Vespa ägare som vill fördjupa sig i Vespa kultur. Bestäm vilken typ av klubb är rätt för dig.
2

Besök din lokala Vespa återförsäljare. De är pulsen Vespa aktiviteten i ditt samhälle. Om du inte vet var närmaste återförsäljare finns, besök Vespausa.com att hitta din närmaste återförsäljare.
3

Gå Vespa Club of America. Denna icke-vinstdrivande organisation som återställer verk mot bevarandet av vespor. Det är också en bra informationskälla för att hitta scooter rallyn.
4

Registrera för en Vespa grupp på AOL eller Yahoo. Många Vespa grupper kommunicera på nätet. Vissa träffas endast på nätet medan andra använder sina online-grupper för att sprida information om evenemang per månad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144738.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.