Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Återställa en Vespa

vespor är ett konstverk. De ser verkligen och kör som mycket mer än en run-of-the-mill scooter. Vespa ägarna stolta återställa och visa upp sina skotrar. Det finns så många kreativa och roliga sätt att lägga krydda till din Vespa eller föra den tillbaka till sitt ursprungliga skick. Läs vidare för att ta reda på hur. Instruktioner
1

Räkna ut vilka föremål du behöver. Kanske du behöver en ny lack, strålkastare eller barer handtag. Se till att skriva en lista över alla de nya delarna du behöver. Du kommer också vill se till att du har verktygen du behöver som en slipmaskin eller små penslar om du vill lägga till mönster eller detaljer.
2

Kontakta din lokala Vespa mekaniker eller andra Vespa ägare i område för rådgivning. För att hitta information om hur du återställer vespor på internet, gå till webbplatser som AllVespa.com. Det finns många vintage Vespa webbplatser, och du kommer att kunna hitta all information du behöver genom att surfa runt dessa platser och deras anslagstavlor.
3

Titta på bilder från restaurerade Vespas för ytterligare idéer om hur man kan förbättra din scooter. Ibland kan en enkel blick på en bild i en tidning eller på webben kan inspirera dig.
4

Ha tålamod. Det kan ta en stund för dig eller din mekaniker för att få din scooter ser ut som en miljon dollar, men pay off kommer att vara värt det. Det kan också ta ett tag att hitta den exakta delen du behöver från återförsäljaren eller annan Vespa expert.
5

njuta av resultatet av din (eller din mekaniker) hantverk! Vespor är en verkligt underbar skoter när helt nya, men inget slår en helt återställda vintage Vespa. Nu tar det för en åktur och att avundas dina vänner!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144737.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.