Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Vespas >> Content

Hur man hittar en Vespa Mechanic

Vespa revolutionerade branschen motorcykel över 50 år sedan och de är still going strong. Vespa blandar italiensk stil med fart för att skapa en one-of-a-kind scooter. Även den bästa ibland behöver service, så hur tycker du att en pålitlig Vespa mekaniker? Hitta en auktoriserad Vespa återförsäljare kommer att sätta dig på rätt väg för att hitta den mekaniker som har den skicklighet och utbildning för att reparera din italienska skotern. Instruktioner
1

Kontakta en auktoriserad Vespa återförsäljare i ditt samhälle. Samtliga auktoriserade återförsäljare är skyldiga att anställa utbildad och certifierad Vespa mekanik.
2

nätverk med andra Vespa ägare. Personliga rekommendationer från kolleger Vespa entusiaster hjälper dig att hitta mekaniker som kan hålla din scooter trim.
3

Forskning om en auktoriserad vintage Vespa mekaniker finns i ditt område. Vespa har godkänt en begränsad grupp av Vintage Vespa Restaurering Butiker i USA. Information kan fås genom att skicka ett mail till VintageService@Vespa.net.
4

Annonsera på din lokala "Craigslist" eller i din lokala tidning för en Vespa mekaniker. Fellow Vespa entusiaster kan också hittas genom dessa metoder.
5

Delta en Vespa rally eller en allmän skoter show. Fråga deltagarna om rekommendationer och tips om Vespa vård.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/vespas/144734.html

Previous:
Next:

Vespas

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.