Hur du installerar en vatten-kemisk Tender Trailer

Det är coolt att vara brandman, och inte bara på grund av de hjältedåd eller uniformer. Vissa myndigheter har speciella lastbilar som kallas anbud som antingen kan spruta vatten eller en kombination av vatten och en speciell kemikalie som skapar skum, vilket hjälper till att släcka bränder. Brandmän kan köpa dessa anbud från transport företag som är specialiserade på denna typ av fordon. För civila som vill skapa sina egna fordon som sprutar vatten eller andra vätskor, krävs det några mekaniska färdigheter. Saker du behöver
Trailer (Flatbädd eller sluten) katalog Vattentankar
högtryckstvätt
Air kompressor
Pump
Förlängningssladd
Visa fler instruktioner

1

Park ditt släp på en nivå plats och se till att alla bromsarna är inställda. Detta kommer att se ditt vatten och laster kemiska är balanserad och kommer att hålla släpet oavsiktligt rullar iväg.
2

Hitta en närliggande strömkälla om delar av din släpvagn kräver elektricitet för att fungera, till exempel en pump eller kompressor. Använd en lång utomhus förlängningssladd för att ansluta till din strömkälla.
3

Hitta en närliggande vattentäkt om dina vattentankar är tomma. Transportera din släpvagn med fullständig vatten eller kemikalier tankar kunde sakta ner dig och lägga extra tyngd till dina axlar, speciellt om du vet att det finns en brandpost eller acceptabel vatten källa du har behörighet att utnyttja för att fylla din tank i närheten. Även brandmän kan behöva köra med vatten som redan laddats, kan andra användare ska kunna ta sin tid att fylla när de når sin destination.
4

Blanda alla kemikalier som du behöver, särskilt sådana som kan kräva en blandning av vatten och torra kemikalier. Följ alla säkerhetsföreskrifter för lämpliga koncentrationer av kemikalier som kommer med dina kemikalier.
5

Bifoga några slangar eller kopplingar som behövs, antingen mellan de olika avdelningarna eller en slang sprutar alla objekt, t.ex. i Vid brandbekämpning skum, där vatten och kemikalier måste kombinera innan skummet skall sprutas.
6

Aktivera någon form av kompressor eller pump för att öka flödet av de kemikalier eller vatten.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144716.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.