Hur man överför en station Roll-Off Compactor

Dumpning stationer används av en mängd olika företag som en idealisk lösning för avfallshantering. Den lilla mängden avfall kan föras till stationen där den komprimeras till mer hanterbara storlekar och bort för slutförvaring. Ofta kommer de vältar vara fast inredning, men roll-off komprimatorer används när materialet som packas är våt eller slarviga, såsom i fallet med biologiskt avfall. Överföra dessa komprimatorer kräver en roll-off hissa. Saker du behöver
Roll-off hissa lastbil
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka upp en särskilt utformad roll-off vinsch lastbil så att den är i linje med den komprimator och inte mer än 6 meter bort. Bromsa.
2

Kontrollera överliggande hinder och, om den är klar, lossa kabeln så att den kan fästas på komprimator senare.
3

Höj lyften så att det är inte mer än en tum eller två av rundan.
4

Släpp bromsen och tillbaka upp mot komprimator. Hoist skenorna ska grensla komprimator rälsen, med slutet av lyften skenorna under komprimator främre rullarna. Detta kan ta upprepade försök. Om nöjd, fäst haken i slutet av kabeln till komprimator.
5

Tryck "vinscha upp" spaken tills kabeln lärs sedan, om nöjda, fortsätter att dra så att komprimator flyttar 4 till 6 meter på höjden. Du bör då kontrollera att komprimator och hissa passas korrekt. Om allt ser bra ut, fortsätt att vinscha komprimator på lastbilen.
6

Sänk lyften som packaren höjs så att lastbilen att backa under komprimator, men sluta när lyften sänks till ca 10 inches från viloläge.
7

Dra komprimator i de främre hakarna och sänk lyften att låta säkerhetshakar ingrepp. Den komprimator är nu säker och kan överföras till önskad plats.
8

vända processen att dumpa komprimator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144683.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.