Svetsning Bed Fabrication Idéer

Vanligast av platt-bädd konstruktion, är svetsning lastbil sängar konstruerad för att hålla utrustningen inom räckhåll, men ofta lämnar svetsare, tankar och tillbehör utsatta för väder och stöld. En lösning är att tillverka en svets säng från en rullande last rack, som glider in och ut från baksidan av lastbilen. När de monteras på trucken lasten rack kommer att hålla svetsare, verktyg och tillbehör förvaringslådor händig och trygg i skydd av en topper. Saker du behöver
Sliding last rack
hylsnycklar
Rak kant
filtspets märkpenna
Borra
3/8-tums borr
Bultar, 3 /8-tums diameter med 4 inches lång
Bultar, 3/8-tums diameter med 2 inches lång
bungee stubin Sida 2 stakes stål säng, 3 meter lång Sida 2 bolt-on spännband
2 spärrkonsol spännband för 1-tums-breda gummilister
6 pickup topper klämmor
Extended höjd lastbil topper
Visa fler instruktioner
1

Välj en glidande last rack betyget för den totala vikten av ditt svetsare och alla tillbehör minus gastankar, vilket kommer att montera direkt på rälsen pickup säng.
2

Ta bort bakluckan från pickup med en hylsnyckel.
3

Rita en linje över toppen av sängen fästbultar, med en rak kant och filtspets märkpenna, längs insidan längd på båda sidor av flaket . Center ramen av lasten rack över markeringarna på sängen. Markera hål för ramen fästbultarna, genom monteringshålen i lasten ram, med pennan. Borra monteringshål i flaket och genom truckens ram med en 3/8-tums borr vid markeringarna. Fäst rack ram till flaket med 4-tums-långa bultar och en skiftnyckel.
4

Fäst plattformen last rack över lasten rack ram, enligt tillverkarens anvisningar. Testa rack, skjutbara plattformen in och ut ur lastbilen sängen flera gånger, för att säkerställa att det rack rör sig fritt längs sängen.
5

förlänga plattformen last rack på baksidan av lastbil. Centrera svetsaren på baksidan av lasten rack, 2 fot från änden av plattformen. Borra hål genom fötterna för svetsare och flaket med en 3/8-tums borr. Montera svetsaren till flaket med 2-tums-långa bultar och en skiftnyckel.
6

Placera verktygslådor, håller svetsning verktyg och tillbehör, på flaket på framåt för svetsaren. Borra hål längs sidorna av lasten plattform med 3/8-tums borr. Gör ett hål på varje sida av varje verktygslåda, placera hålen 1 tum från kanten av plattformen. Kör en bungee rep genom handtaget av varje verktygslåda och sätt de krokarna på bungee stubin i hålen i flaket på varje sida av de verktygslådor.
7

Montera gas-och oxar flaskor, om drift av en gas svetsare. Fäst en bolt-on tie-down till insidan hålet av den främre insatsen ficka på varje sida av sängen pickup med en skiftnyckel. Placera en svetsning tank mot varje insats och bifoga flaskorna till tie-downs med en ratcheting tie-down bandet.
8

Applicera 1-tums-breda gummilister till botten av en utökad höjd lastbil underhållningsvärde. Peel pappret backade bort gummilister och tryck strippa ordentligt på topper skenan.
9

Ställ trucken topper ovanpå rälsen flaket. Kläm fast topper skenorna i skenorna flaket med lastbil topper klämmor. Placera en klämma i varje hörn av topper och en klämma i mitten av varje skena, mellan hörnet klämmor.
10

Återkoppla bakluckan på lastbilen med bultarna och skiftnyckel.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144675.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.