Hur man dra om en Fordonsburen Man Lift

Man hissar för allmännyttiga lastbilar består av en elektrisk motor och en hydraulisk bom med en arbetstagares korg. Motorn roterar basen av bommen, och kontrollerna i korgen kan du manövrera bommen och placera korgen. Industriell missöde och användning i extrema förhållanden kan skada motorn ledningar, till den grad att ersättning är nödvändig. Skaffa de primära och sekundära kablage från tillverkaren, baserat på modellen av enheten, dra nya ledningar en truck-mount man lift. Saker du behöver
22-gauge primära kablage
22-gauge sekundär kablaget med jumper kablar
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Primary
Wiring
1

Ta bort skydden på tillbehöret adapterkort och hissen styrmodulen med en skruvmejsel.
2

Lossa ursprungliga integrerad 5-trådig kontakt från tillbehöret brädet genom deprimerande flikarna på sidan av kontakten för hand. Tryck integrerad 5-trådig kontakt den nya 22-gauge primära kablaget på tillbehöret styrelsen så att den snäpper fast.
3

Spåra sökvägen varje tråd från den ursprungliga integral kontakten till anslutningarna vid hissen modulen kontroll. Lossa de enskilda kontakterna i slutet av varje tråd, en i taget, när du ansluter samma färg ledningarna från den nya primära sele till motsvarande flikar på modulen.
4

Kasta den ursprungliga tråden sele. Sätt tillbaka locken på tillbehöret styrelse och modulen kontroll.
Sekundär Wiring
5

Ta bort sidoplåten på sidan av motorn fallet med en skruvmejsel.

6

Lossa enda tråd kontakten från roterande lägesgivare på undersidan av motor-manöverspaken. Anslut den enda kontakten på den nya 22-gauge sekundär kablaget till positionssensorn.
7

loss den motsatta änden av den ursprungliga tråden kabelstam från mellankontakt nära den digitala räknaren på motorutrymmet. Fäst enda kontakten på den motsatta änden av den nya sekundära kablaget till mellankontakt.
8

Placera de nya jumper kablar och integrerad 3-trådig kontakt vid mellankontakt och närliggande digital räknare . Lossa varje kontakt bygel på disken, en i taget, när du ansluter de liknande trådarna färg jumper till motsvarande flikar på disken. Kasta den ursprungliga ledningsdragningen.
9

Lossa ursprungliga 3-wire integrerad bygel kontakten från den mellanliggande tråd kontakten. Fäst den nya 3-wire integrerad bygel kontakt till mellankontakt. Sätt tillbaka luckan på motorn fallet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144666.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.