Hur man bygger en Loghog Tractor

En loghog traktor är en traktor utrustad med en anordning för sladdning loggar till och från en woodlot eller log högen. Den loghog fäster vid samma fästen som används för blad tillbehör betygskriterier eller bruka skivor. Gripar koppla in och ur loggarna när du lyfter och sänker apparaten med traktorns hydrauliska kontroller som hiss och lägre knivar och tallrikar. Du kan undvika bekostnad av en tillverkad loghog genom att bygga en ram och stöder med stål vinkeljärn. Jobbet kräver erfarenhet med verktygsmaskiner butik, svetsutrustning och gripen montering du få genom utlopp traktor tillbehör. Saker du behöver
skyddsglasögon och arbetshandskar
2-by-2-by-1/4-inch stål vinkel
geringssåg med stål skärblad
vinkelhake
svetsutrustning
MIG svetsutrustning
Logs eller lådor
Borrmaskin
High-speed borr
Skiftnyckel
Stålrör
Visa fler instruktioner
Framework

1

Parkera traktorn på en plan yta i ett ventilerat utrymme och starta motorn. Lyft den bakre tillbehöret monteringsstycket till maximal höjd med de hydrauliska kontrollerna. Stäng av motorn.
2

Mät bredden på monteringsstången och notera mätningen. Sätt på skyddsglasögon och arbetshandskar. Klipp två bitar av 2-by-2-by-1/4-inch stål vinkel samma längd som baren med en geringssåg och metall skärblad. Skär ytterligare två stycken 18 inches lång. Addera 3

Stage bitar av stål vinkel i en rektangulär form på en plan yta med de nedre sidorna av varje vinkel vänd i. Sanna hörnen på rektangel med en vinkelhake.
4

Sätt på din svetsutrustning. Svetsa hörnen av den rektangulära ramen med hjälp av MIG-utrustning bågsvetsning. Låt svetsarna svalna.
5

Starta traktorn motorn och sänk monteringsstycket tills ansiktet av baren är exakt lodrätt. Använd stockar eller lådor för att göra en plattform för att bygga loghog. Den övre delen av plattformen är även med undersidan av monteringsstycket.
6

Placera den rektangulära ramen atop plattformen. Placera en långsida av ramen på framsidan av montering bar och mot ändarna av de gängade monteringstapparna på baren. Markera var de monteringsnitarna.
7

Inrätta en borrmaskin med en borr som är en kvarts tum större i diameter än de gängade bultarna. Borra långsida stålram på de märkta platserna.
8

Placera ramen ovanpå plattformen och rikta de borrade hålen med de gängade nitar på monteringsstycket. Fäst ramen till baren med fabriken nötter som används för att fästa andra tillbehör. Dra åt muttrarna med en skiftnyckel. Addera stödjer och Mount
9

Tillverka en A-frame vertikalt stöd för loghog gripen montering med 2-av-2-by -1/4-inch stål vinkel, geringssågen och svetsutrustning. Basen av ramen är bredden av den rektangulära ramen. Höjden av den A-ram på topp är samma dimension som den vertikala anläggningen rod på gripen monteringen.
10

Weld basen av A-ram atop den yttre sidan av den rektangulära ramen . Klipp en diagonal stag från stål vinkel som fäster mellan toppen av A-frame och centrum av den rektangulära ramen vid montering baren. Svetsa diagonalstag på plats.
11

Mät innerdiametern av stålringar på toppen av den hållande rod på griparen monteringen. Välj en bit av stålrör med en liknande utvändig diameter. Skär en 3-tums lång bit med geringssåg.
12

Svetsa 3-tums stålrör vertikalt mot toppen av A-frame. Låt svetsarna svalna innan du monterar gripen montering och säkerhetskedja på ramen och montera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144665.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.