Fast installation av en bada Grinder

Tub slipmaskiner används för att bearbeta grov ballast, stockar och andra material som bulk för en mängd olika användningsområden. Kvarnen består av en stål-behållare och en dieselmotor som driver malapparat och transportband. Bärbara badkar slipmaskiner är uthyrda på plats användning, och de speciella material bearbetas i tratten och fördelas på transportbandet. De som avser att specialisera sig på bearbetning av grov, kan bulk eller återvinna material undvika återkommande kostnad för en bärbar enhet och dess operatör genom att installera en permanent tub grinder. Installationen kräver utrustning, förnödenheter, externa leverantörer och arbetskraft. Saker du behöver
sorteringsutrustning
Vibratorplattor
grävutrustning
konkret material
-platta Motorupphängning
Foundation skruvar med muttrar
Konstruktionsbetong mix
Betong finish verktyg
Steel I-balkar
Svetsutrustning
hydraulkran
mekaniker verktyg
Visa fler instruktioner Site Förberedelser
1

Etablera området för kvarnen. Du måste ha gott om utrymme att arrangera bulkmaterial och bekväm tillgång för lastbilar som tar emot och dra de bearbetade materialen.
2

Rough gradera platsen med en gradering traktor och skapa en pad nivå byggnad för dieselmotorn och tratten. Kompakt jorden vid området för motorn och tratten med en motoriserad rulle eller komprimator. Addera 3

gräva och fundament blankett för en 12 tum tjock betongplatta baserad på storleken på dieselmotor och tratten. Installera motorkuddar i fundament och platta. Installera par förankringsbultar för tratten stöder i fundament. Installera stål armeringsjärn i fundament och på plattan området.
4

Schema leverans och placeringen av armerad betong i fundament och platta området. Avsluta skivan med en djup virvel eller tung kvast textur för stadigt under drift och underhåll under våta förhållanden.
5

Beställ stål I-balkar som används som stöd för magasinet. De strukturella dimensioner, antal och längd på balkarna beror på storleken och maxvikt kapacitet av magasinet. Schemalägg leverans av I-balkar.
6

Off-belastning och placera balkarna på grundbultarna med en hydraulisk kran. Installera tillfälliga stöden med träklossar och hydrauliska domkrafter vid varje balk.
7

Sätt på svetsutrustning och handskar. Svetsa I-balkar på varje par av grundbultarna.
Installation
8

Placera tratten och bifogade transportör atop I-balkar med hydraulisk kran. Weld stålfästen vid varje korsning av balkar och tratten Shell. Lossa kranen kablarna från magasinet och transportören.
9

Hoist dieselmotorn på plats ovanför motorfästena med kranen. Rikta in växel på drivaxeln med drivhjul på badkar. Sänk dieselmotorn på de motorfästen.
10

Installera maskin bultar och muttrar på varje fäste. Dra åt muttrarna med en mutterdragare. Svetsa muttrarna till de fästen på varje plats. Lossa kranen kablarna från motorn.
11

Montera ett transportband som är utformad för de särskilda material som du planerar att bearbeta på transportörrullarna. Anslut ändarna av bandet tillsammans med den medföljande remhylsans och bultar.
12

Fyll bränsletanken med diesel eller biodiesel bränsle. Kör motorn, kvarn och transportband med kontrollerna vid motorns konsolen panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144661.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.