Hur man installerar Sno-Way Plogar

Snow stormar kan vara vackert. Snö stormar också kan orsaka trafikstockningar, avbryta skolor och leda till halt väglag. Du kan bifoga en snöplog på framsidan av din fyra-wheel-drive truck för att rensa vägarna. Du kan rensa vägarna för att göra dem säkrare och plöja uppfarter för pengarna. Ett företag som tillverkar snöplogar för personligt bruk är Sno-Way. Dess plogar kan installeras hemma om du har rätt verktyg. Saker du behöver
Sno-Way plog monteringssats
Skyddsglasögon
Skyddshandskar
skruvdragare
Hylsnyckelsats Sida 2 pallbockar
Visa mer instruktioner
Elinstallation
1

Montera Sno-Way brytare plog kortslutning inuti motorrummet. Använd en skruv pistol och de medföljande självgängande skruvar. Montera brytaren någonstans i motorrummet så länge det inte är nära grenröret.
2

bort de positiva och negativa kablarna från batteripolerna med en hylsnyckel. Nåla huvudet av den röda brytaren tråd under den positiva batterikabeln och sätt tillbaka. Upprepa med den svarta kabeln och den negativa polen.
3

Pressa en liten mängd dielektriskt fett på fingrarna och gnid in batteriterminalerna och slutet kabelhärvan. Kör kabelhärvan ned från effektbrytaren genom motorrummet och ut på framsidan av fordonet. Kontrollera att kabeln inte är nära avgasgrenröret och kommer inte att fastna i några rörliga delar.
Bygga plogen
4

Rikta swing klackarna ramände till snöplog bladet revben. Rikta in hålen i slutet stockar med bladet revbenet och sätt i fettet, cylindriska tapp. Upprepa på den andra sidan av plogen.
5

Skjut stora, medföljande brickan över huvud svängtappens. Sätt tillgängliga huvudet av en speciell stift som ser ut som en galen sugrör ner i spline på ledtappen tills det klickar. Upprepa på andra sidan.
6

Hook slutet av en resa fjäder till snöplogen på fästet med kroken öppna änden vänd mot fordonet. Sätt öglebulten i fästet på svängramen. Skjut en bricka och vända en låsmutter med fingrarna på vardera sidan av eyebolt. Haka fast den andra änden till öglebulten nedåt. Dra åt låsmuttrarna med en hylsnyckel tills våren precis börjar att separera. Upprepa på andra sidan.
7

Sätt bladet guider på varje övre sidokanten av snöplogen. Skruva fast bultarna på plats med den medföljande verktyget. Klipp deflektorerna på plats med händerna precis framför varje sida markör. Addera Koppling av plogen till Truck
8

Set två pallbockar på en hård, jämn yta. Placera plogen, med hjälp av en vän, på domkraften. Höj eller sänk domkraften så att svängramen armar plogen är ungefär samma höjd som armarna på sub-ramen på lastbilen.
9

Stäng av all elektronik i bilen. Kör trucken till plogen, sedan sätta truckens överföring i "Park" och dra åt parkeringsbromsen. Rikta in flikarna på plogen på varje sida av sub frame genom att lyfta eller sänka domkraften. Sakta kör lastbilen framåt tills plogens klackarna glider upp i sub-frame armar och låses.
10

Sätt trucken i parken och dra åt handbromsen. Nå under bilen och greppa brytarens kabelhärvan och fäst den till kabelhärvan av plogen. Sänk domkraften och ta bort dem. Addera Ställa plogen
11

Anslut handenheten styrenheten till plogen kontroll sele, och sätta plogen i "Float"-läge . Sätt de nedre hitch stiften på varje sida av plogen och fäst dem med lyncha stiften.
12

Hit "Lägre" slå på den handhållna kontrollenheten att höja hissen länken och ljus bar tills baren stöter munstycket. Ställ in plogen till "Float"-läget med handhållen styrenhet, och vicka ljuset bar fram och tillbaka tills de splines hål linje. Skjut en hake i hålet och fäst den med hårnålen sprinten.
13

Sväng plogenheten jack stå framåt och uppåt till transportläge. Låsa det på plats med fjäderbelastad pinne.
14

Koppla den handhållna kontrollenheten från plogen sele och anslut den till kontrollen sele inne i hytten. Använd den handhållna styrenheten att höja plogen fullt upprätt läge. Kontrollera att plogbladet inte skymmer strålkastarna. Addera Installera Cylinderlås Clamp
15

Håll plogen höjs, stänga av bilen, dra åt parkeringsbromsen och stänga av handhållna Controller.
16

Hitta kraftcylindern inne i mitten av plogenheten. Cylindern är en hydraulisk arm som driver plogen upp och ner och kommer att ha utsatt krom i hela upprätt läge. Ta cylinderlåset klämman från plogens förpackningen och ta bort stiftet.
17

Skjut den öppna delen av cylindern låsbygeln över krom med öppen ände riktad mot himlen. Skjut stiftet tillbaka i position.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144659.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.