Hur kör jag en 2011 John Deere Combine?

Under 2011 introducerade John Deere sin S Series of kombinerar, med fem olika modeller av skördemaskiner att välja mellan (S550, 660, 670 680 och 690), som alla har sin egna specifikationer och funktioner. Fortfarande kommer processen att driva och körning skördetröskan vara i stort sett densamma oberoende av den exakta modellen. De framsteg som finns i 2011 modellerna jämfört med äldre tröskor har effektiviserat den operativa processen även för de nya till den här typen av stora jordbruk fordon. Instruktioner
1

Bekanta dig med placeringen och funktionen av de olika kontrollerna i tröskan hytten. Vissa kontroller är liknande den i en bil eller lastbil: rattstången och ratten, pedalerna (stora bromsar på höger sida av rattstången, parkeringsbroms på vänster), vindrutetorkare och blinkers, medan andra, till exempel Kommando Touch och armstöd kontrollpaneler, är mer specifika för denna typ av fordon. Också bekanta dig med de olika indikatorerna och varningslampor som kan förekomma under perioder av drift.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset, som ligger på höger sida av rattstången. Vrid nyckeln för att starta motorn när du sitter i förarsätet. Om utomhustemperaturen är under 23 grader (-5 grader Celsius), kan du behöva även trycka på "Starthjälp" knappen, beläget i centrum av kolonnen. Släpp knappen när motorn startar.
3

Lås bromspedalerna tillsammans med spärr för landsvägskörning, och frigöra låset för fältarbetet. Aktivera hazard blinkers vid körning på allmän väg eller motorväg. Tryck på en av knapparna varvtal (tre knappar, allt från långsam till snabb, med antingen en sköldpadda eller kanin ikon) och välj en växel (knappar med siffrorna 1, 2 och 3) att börja framåt.
4

Transport tröskan till fältet som du vill skörda. Passa huvudet med kanten av fältet, tryck ner och framåt på "Separator Engage" växla engagera separatorn och tryck neråt och framåt på "Header Engage" växla engagera sidhuvudet. Dessa omkopplare är placerade vid den övre delen av armstödet konsolen kontroller.
5

Välj en motor hastighet och växel och vidare i en rak linje från den ena änden av fältet till den andra. Använd de andra kontrollerna för att justera olika operativa aspekter som huvudhöjd, tröskning hastighet och spridare hastighet, vid behov. Vänd tröskan och upprepa tills fältet är klart.
6

Tryck på vänster eller höger sida av "avlastad borr Swing" switch, ligger på joysticken delen av armstödet kontroller, för att flytta avlastad borr. Tryck på "avlastad borr Drive" switch, som ligger omedelbart under skruvens swing switch, för att starta eller stoppa skruven strävan att lasta insamlade materialet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144658.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.