RPO Alternativ för en 2002 Chevy Blazer

S-10 Blazer debuterade på amerikanska stränder vid en tid långt innan begreppet Sport Utility Vehicle existerat alls, på den tiden, var det tänkt främst som antingen en vagn eller en sluten lastbil . Men oavsett vad du kallar det, hjälpte denna lilla S-10-derivat för att sätta standarden för vad vi söker i stadsjeepar i dag, och är fortfarande en ikon bland de som bryr sig om att upprätthålla en viss grad av både "sport" och "utility" , i deras sport utility fordon. Blazer LS och LT Grupper Utrustning

Preferred Equipment Group 1 baspaket (Regular Production Beställningsnummer 1SA) var en noll-kostnad alternativ, och signalerade inget annat än att lastbilen inte har keyless inresa. Koncernen 2 paket (en 1120 $ option, RPO 1SB) ingår en knapptryckning fönster makt front, chaufför-och passagerarsidan uppvärmda backspeglar, en elektrisk bakruta, farthållare, tonade bakre glas och en golvmonterad (i motsats till kolumnen -mounted) växellådsspak, och krävde en uppgradering till in-dash cd-växlare (UC6) och elektrisk tippning-och-soltak (CF5). Den PEG3 paketet (RPO kod 1SC) var en $ 2120 paket om två-dörrars Blazers och ingår PEG2 plus belysta speglar fåfänga, en overhead-konsol och fjärrstyrning.
Andra LS och LT paket Option

ytterligare alternativ som erbjuds för LS och paket LT ingår det kalla klimatet Package (V10) och Trailertransport Special Equipment Package (Z82) tillgängliga på tunga två-dörrars modeller. Det kalla klimatet paketet ingår en motorvärmare och en tung batteri med 690 A vid kallstart. Den Trailertransport paketet ingår en dragkrok, en fläta för att ansluta en släpvagn och en elektroniskt styrd fyrväxlad växellåda. Det kalla klimatet Paketet var tillgänglig på LS, LT och Xtreme modeller, men bogsering paketet var tillgänglig endast för LS och LT.
Blazer Xtreme PEG och andra alternativ

Xtreme s PEG1 och PEG2 alternativ (RPO nummer 1SW och 1SX, respektive) var exakt samma som LT /LS Preferred Equipment Group 1 och 2 paket, förutom att PEG2 paketet kostar $ 915 istället för $ 1120. Den PEG3 alternativet (1SY) ingår allt i PEG2, samt belysta speglar fåfänga. Den in-dash CD-växlare, Takkonsol och tilt-och-skjut elektrisk taklucka kom standard med PEG3, men var inte behövs. Släppa någon av dem sänkte priset på lastbilen med $ 500. Den Xtreme erbjöd ett antal skräddarsydda alternativ: Xtreme Gold märken (RPO kod B94), Xtreme ränder (D98a) och lågan Utseende Package (D98b) var alla $ 175 optioner
ZR2 Package

Du vet att du har något allvarligt på händerna när den har ett antal, akronym eller kod i stället för ett namn, det är sant om du pratar om HHMWV, den ZR2 Blazer eller Agent 007. Den ZR2 var en speciell off-road-paketet konstruerad av GM för användning endast på fyra-wheel-drive, andra generationens S-10s och S-10 Blazers. Den ZR2 Paketet bestod av en stege-typ ram med modifierade fästpunkter, en 4-tums-bredare spårvidd, 3 inches mer markfrigång, större 7,25-tums framhjul och 8,5-tums bakaxlar med 3,73-till-1 utväxling, större hjullager, 31-by-10.5 tum BFG däck, 46 mm Bilstein chocker underredet aluminium eller komposit glidplattor, främre och bakre skivbromsar och en främre krängningshämmaren (på Blazer).

Interiör och Exteriör Alternativ

Gult är den dyraste lacken att producera, vilket är anledningen till gul färg (RPO kod 43U) kom som en $ 115 alternativ på Blazers, dimstrålkastare (ANL) skulle köra dig en ytterligare $ 115. Remote Keyless inträde (AU0) skulle köra dig $ 170, tilt-och-soltak $ 800. En partiell Takkonsol (DK7) med extern digital temperatur display och läslampor kostar $ 147, medan en full overhead, deluxe konsol (RPO kod DK8, tillgängligt endast med PEG3) erbjöd en digital display med temperatur, kompass, omedelbar och genomsnittlig bränsleekonomi avläsningar , en automatisk backspegel, lagring cubby, "komma hem enhet" och garage dörröppnare för $ 332. Chevrolet erbjöd reglagen på ratten (RPO kod UK3, kostar $ 125) för att styra antingen en $ 395 sex-skivors CD-spelare och växlare (RPO UC6) eller en $ 100 single-CD/cassette spelare (kod UP0).

Mekaniska Alternativ

Spärrdifferential med 3,73-till-1 axel ratio (RPO kod G80) var en $ 270 alternativ på LS, LT och Xtreme modeller. Den fyrväxlad, datorstyrd auto med lock-up omvandlare (RPO kod M30) var en $ 1,000 alternativ - vilket är ganska märkligt när man betänker att det var den enda överföringen tillgängligt för denna generation Blazer. GM erbjöd två olika utan kostnad utsläpp paket för denna plattform, standarden nordöstra Utsläpp Package (NG1) och California Utsläpp Package (YF5). Köpare av LS och LT-modeller hade ett val av antingen standard 205/75R15 Helårsdäck (med mjuk-ride ZQ1 fjädring paketet) eller större 235/70R15 däck (RPO QBG, kostar $ 133) med premium-ride ZW7 högre kapacitet Z85 chassi och fjädring paket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144654.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.