Hur man installerar en styrventil för en hydraulcylinder

Hydrauliska reglerventiler avleda trycksatt cirkulerande vätska till en hydraulmotor eller cylinder. De flesta reglerventiler har tre lägen, som aktiveras av en skjutande eller dra i spaken med en neutral position mellan dem. Komplicerade ventiler har fem positioner som följer mönstret av en kompassros med en neutral position i mitten. De använder en push, pull, vänster eller höger aktivering. Om du lägger en snöplog till en traktor, till exempel, måste du lägga till en hydraulcylinder och styrventil för att höja och sänka den. För att installera en styrventil, behöver du bara införliva den i den hydrauliska kretsen. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Körnare
Hammer igenom, kontrollerar ventilen
Borrmotor
Borr satt Sida 2 3/8-tums med 3 1/2- tums bultar Sida 2 3/8-tums nötter
Wrench in
Shop våtservetter
5 plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Placera styra ventilen i en bekväm och bekvämt läge. En typisk plats kan vara en traktor fender eller någon annan stålyta.
2

Infoga en körnare i monteringshålen i reglerventilen och slå den med en hammare för att markera platser att borra hålen . Addera 3

Installera en 3/8-tums borr, eller annan önskad storlek bit, in i borren motor och borra hålen märkta med körnare. Infällda bultarna i de borrade hålen, tillsätt muttrarna och dra åt.
4

Lokalisera trycksidan linje som kommer från hydraulpumpen. Använd en skiftnyckel för att koppla bort den hydrauliska linje från trycksidan av pumpen och koppla detta till styrventilen porten märkt "uttag".
5

Fäst ena änden av en ny hydraulisk linje till porten märkt "inlopp" på ventilen och den andra änden till tryckporten på pumpen där trycket raden i steg 1 var tidigare ansluten.
6

tråd en ny hydraulisk linje i en av de två återstående portarna på reglerventilen. Fäst den andra änden av linjen till en av de två hamnar på den hydrauliska cylindern.
7

Thread annan ny linje till den enda kvarvarande öppna porten på ventilen. Fäst den andra änden av linjen till den enda kvarvarande öppna porten på hydraulcylindern.
8

Place plast buntband på de hydrauliska ledningarna att säkra linjer och förebygga linjer från att dra eller gnugga på att flytta delar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144642.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.