Hur förvarar jag Spadar & krattor i en lastbil?

En lastbil är en mindre känd term för en skåpbil eller flyttbil. Dessa lastbilar har främre stugor i två till tre ryttare att sitta och en stor lådliknande konstruktion i den bakre som används för att flytta möbler, utrustning och lådor. Skåpbilar är praktiska fordon för landskapsarkitekter eller byggnadsarbetare som behöver dra spadar, krattor och andra verktyg för att arbeta platser dagligen. De är också till hjälp för familjer flyttar från ett hem till ett annat. Att veta hur man ska packa spadar och krattor till lastbil hjälper till att maximera din tillgängligt utrymme, så att du mer utrymme i bilen för möbler och andra föremål. Korrekt lagring skyddar även möbler och andra föremål från att skadas av spadar och krattor. Saker du behöver
lastbil
Spadar
Vändare
Twine
Sax
Måttband
Tarp
Visa fler instruktioner
1

Samla skyfflar ihop till buntar med fem eller sex. Separata krattor i sin egen lugg.
2

Slips fem eller sex skyfflar ihop i buntar med snöre. Klipp till en bit snöre för att mäta 12 inches lång. Kör det under spade handtag, drag ändarna så att de är ännu. Korsa ändarna och knyt en enkel knut på tråden. Ta garnet tillbaka under spade handtag och upprepa processen, knyta ändarna en andra gång på framsidan av stapeln. Ställ spade bunt åt sidan. Upprepa processen om det behövs för att bunta ytterligare spadar.
3

Place krattor platt på golvet. Stapla upp till fyra krattor med handtagen är parallella med varandra. Klipp till en bit snöre för att mäta åtta inches. Trä änden nedanför raken handtag, huvuden två inches under rake. Ta ändar upp och dra dem ännu. Korsa ändarna och knyt en enkel knut på tråden ändarna. Loop garnet slutar tillbaka runt raken handtag och knyt en andra knut på toppen av räfsor.
4

Vik en presenning eller gammal filt på marken. Placera krattor platt i mitten av filt eller presenning. Lay spaden bunt i centrum av filten, bredvid krattor med spade huvuden inför motsatt riktning som rake huvuden.
5

Ta ändarna av filt eller presenning in mot centrum och linda dem runt verktygen. Linda en bit av trådändarna i blanketed verktygen och knyt en grundläggande knut på toppen för att säkra filt eller presenning runt verktygen.
6

Placera blanketed verktygen på golvet av lådan lastbil i bakre högra hörnet. Eller, om lastbil har en upphöjd plattform, placera hissad verktygen rak upp på den upphöjda plattformen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144640.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.