Hur man installerar Plywood Van Liners

Installera plywoodskivor i ditt arbete van kan du montera hyllor eller behållare i van att hålla dina verktyg organiserat. Eftersom de flesta kommersiella skåpbilar inte är försedda med en inre, är det oftast upp till köparen av van att installera de bekvämligheter som de behöver för att göra den van användbara. Du kan använda självgängande skruvar på de inre ribbor van att montera plywoodskivor utan att skada metallen yttre arket av van. Saker du behöver
Måttband
Pencil
Jigsaw plåtskruv
Electric drill
Visa fler instruktioner
1

Mått innerväggar van att bestämma storleken som du behöver för att skära plywoodskivor att passa dem på plats. Se till att ta hänsyn till de dörrar i sidan av bilen.
2

Överför de mått du tog inne i van på plywood-panelen för att producera ett mönster att skära. Använd en penna för att rita de linjer där du behöver för att göra din nedskärningar.
3

Klipp ut mönstret från plywood med en sticksåg.
4

Mät lägena för stödribborna inuti van och överföra dessa mätningar med plywood. Använd pennan för att rita en linje vägledande där du kommer att infoga självgängande skruvar.
5

Placera plywood inuti van i sin slutgiltiga plats, var noga med att rada upp de märken du gjort för insättning av självgängande skruvar med stöd revbenen.
6

Kör självgängande skruvar genom plywood och in i stödribborna. Låt inte skruvskallarna att gräva ner sig i plywood, eftersom det kan få skruven att sträcka sig bortom stödribba av van och skada det yttre plåt. Fortsätt köra skruvar på plats tills plywood panelen är ordentligt fastsatt i inre av van s lastutrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144633.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.